Compania de consultanta imobiliara King Sturge s-a extins pe piata imobiliara din Bulgaria, prin deschiderea unei filalie in Sofia, care se va concentra pe sustinerea proiectelor castigate in exclusivitate, continuand demersurile incepute deja de echipele din Romania si Ungaria.

Activitatile companiei includ promovarea proiectelor comerciale si industriale pentru clienti ca Densi, ZBS si Bulgarian Property Developments, precum si servicii de consultanta pentru clienti gen Plaza Centers.

Echipa il va avea director pe Andrew Peirson (foto), membru RICS, desemnat din echipa de management din Praga, unde timp de trei ani a fost seful departamentului Agency din Cehia, concentrandu-se cu precadere pe segmentul de birouri. Inainte de a lucra in Praga, Andrew a petrecut patru ani alaturi de echipa King Sturge din Londra.

“Exista numeroase oportunitati in Bulgaria la acest moment si, multumita proiectelor indeplinite si reputatiei castigate la nivel de regiune, King Sturge se plaseaza favorabil in a oferi consultanta si a sustine companiile care au intrat deja pe piata din Bulgaria sau care intentioneaza acest lucru”, a declarat Richard Fiddes, Managing Parner pentru Europa Continentala

Biroul King Sturge din Sofia va oferi servicii de agentie pentru toate sectoarele, evaluare, investitii, management de proiect, administrarea proprietatii si servicii de consultanta profesionala. In plus, biroul din Bulgaria va colabora indeaproape cu birourile existente din Romania, Ungaria, Turcia si Serbia.

King Sturge si-a deschis filiala in Bucuresti in anul 2006. Compania ofera o gama larga de servicii incluzand consultanta in investitii, agentie, administrarea proprietatii si a portofoliului, evaluari si cercetari de piata precum si management de proiect.

King Sturge LLP, cu sediul in Londra, este una din primele zece companii de consultanta imobiliara din Europa (51 de sedii in 15 tari), avand o retea cuprinzatoare de peste 165 de birouri independente si asociate in lume, incluzand Europa Continentala, Asia Pacific si America de Nord, cu peste 3.800 de angajati la nivel mondial.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Firmele locale trec Dunarea in cautarea unui mediu de business stabil