Geen City, proiectul dezvoltat de Dumitru Bucsaru, finantatorul echipei de fotbal Unirea Urziceni, in comuna 1 Decembrie, acorda reduceri de pana la 10.000 de euro pentru primele 15 case Neva 2 cumparate cu avans de pana la 90%. Discount-ul se aplica in conditiile achitarii integrale a casei in termen de trei luni de la semnarea precontractului.

Dezvoltatorii Conarg Real Estate, Centauri Grup Construct si Alfarom au preturi promotionale pe perioada targului: un apartament cu trei camere in proiectul Rasarit de Soare costa 75 000 euro plus TVA, un apartament cu doua camere in ansamblul Colina Florilor din Sinaia costa 67.000 euro, iar pentru o casa cu o suprafata de 135 mp in Buftea se cere un pret de 89.000 euro.

In programul “O locuinta pe zi”, lansat de organizatorii tIMon, a fost inscris un duplex de 160 mp din proiectul Cosmopolis, reprezentat de agentia Prezident. Apartamentul are gradina, terasa si doua locuri de parcare incluse, iar pretul este de 195.000 euro.

Dezvoltatorul Apulum 94 lanseaza in cadrul tIMOn un nou proiect rezidential, Red House 2, cu 23 de apartamente, cel mai ieftin avand un pret de 32.000 euro, cu o reducere de 5% pe perioada evenimentului.

Tot in cadrul targului imobiliar, dezvoltatorul Perfect Deal Invest incepe vanzarea celor 43 de apartamente din proiectul Natiunile Unite Residence, pretul fiind de 1.080 euro/mp.

Targul imobiliar national tIMon, organizat de agentia Ad Media, va fi deschis in Piata Constitutiei pana duminica la ora 17. Pe langa dezvoltatori, participa trei agentii imobiliare, o companie de consultanta imobiliara, un broker de credite, o companie de arhitectura, o banca si cinci furnizori de servicii pentru piata imobiliara.