Anchor Grup, dezvoltatorul proiectelor Plaza Romania si Bucuresti Mall, a inaugurat in cadrul ansamblului rezidential InCity Residences un club de infrumusetare si wellness, operate de World Class si Gett’s Hair Studio, intr-o formula care se reediteaza proiectului pilot Downtown-Radisson.
Investitia dezvoltatorului in construirea spatiului s-a ridicat la 1,2 milioane de euro, iar costurile cu echiparea centrului au ajuns la 420.000 de euro in total.

Complexul a fost impartit intre doi operatori, astfel ca pe partea de hair style si servicii de infrumusetare se ocupa Gett`s Hair Studio, iar segmentul serviciilor de fitness si wellness este acoperit de World Class.

„Investitia totala in infrastructura (constructie si finisaje) s-a ridicat la 1,2 milione de euro, iar investitia in echipamente ajunge la valoarea de aproximativ 300.000 de euro pentru World Class si 120.000 pentru Getts”, a declarat, pentru Wall-Street, Lucian Miess, fondator Gett`s Salons.

Noutatile implementate aici, spre deosebire de alte centre Gett`s si World Class, aduc pe partea de salon un nou concept; astfel, clientul nu se mai deplaseaza intre servicii de la un stilist la altul, ci acestia se rotesc in jurul clientului. O alta noutate este sala de fitness (kids club) pentru copii, cu echipamente speciale pentru exercitiile specifice copiilor de peste 12 ani. La acestea se adauga o zona de spa showers cu dusuri foarte puternice, care au functie de masaj si relaxare.

In ceea ce priveste importanta prezentei intr-un ansamblu rezidential, Lucian Miess considera ca principalul avantaj este deschiderea catre locuitorii celor 502 de apartamente ale InCity, care pana la finalizarea proiectului vor ajunge la un numar de 1.000. In plus, mai mult de jumatate dintre apartamentele finalizate au fost deja vandute, dupa cum declara Ibrahim Paksoy, CEO al Anchor Grup.

„Totodata, ne adresam unei zone de la piata Alba Iulia si pana in Titan, unde nu exista un astfel de centru si care reuneste peste 500.000 de persoane. Din acest punct de vedere, este un pas bun in dezvoltarea business-ului", completeaza Miess.

InCity Residences este amplasat pe Calea Dudesti, in apropiere de centrul comercial Bucuresti Mall, de Piata Unirii si de Piata Alba Iulia. Ansamblul rezidential este format din patru blocuri cu 17 etaje si include 502 apartamente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri