Compania Gadagroup Romania a inchiriat un spatiu de 500 mp de birouri in cladirea A, parte a proiectului Floreasca Business Park, amplasat in apropiere de statia de metrou Aurel Vlaicu, a anuntat consultantul imobiliar Colliers, intermediarul tranzactiei.

Compania Gadagroup isi va reloca operatiunile in spatiul de la etajul 7 al cladirii A de pe Calea Floreasca, la acelasi etaj cu sediul Colliers. Anterior, sediul Gadagroup a fost amplasat in apropiere de intersectia dintre Calea Floreasca si bulevardul Stefan cel Mare.

Printre chiriasii Floreasca Business Park (foto) se mai numara: Oracle, Xerox, Agip, Mars, L’Oreal, Holcim, DHL, Peli Filip, General Electric sau Honeywell. Cladirea a fost dezvoltata de Portland Trust, cunoscut pentru proiectele de birouri Opera Center sau Bucharest Business Park.

Gadagroup este unul dintre principalii furnizori de echipamente, tehnologii si servicii medicale din Europa, avand sediul la Londra, Marea Britanie si activitati in Italia, Romania si Turcia. In Romania, din acelasi grup de firme fac parte companiile Radiusmed, Integrine si Remedis.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Predictii 2019: cum va evolua piata imobiliara din Romania