DTZ Echinox investeste 15.000 euro intr-un portal rezidential

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, controlata de omul de afaceri Mihnea Serbanescu, a alocat 15.000 euro pentru proiectarea si promovarea unui portal rezidential, in prezent fiind publicate aproape 100 de anunturi.

„Cele 93 de oferte active de vanzare si de inchiriere urmaresc sa acopere nevoile rezidentiale specifice unei clientele exigente si elitiste: locuinte personale, oportunitati de investitii, sedii de ambasade, resedinte de ambasadori si personal diplomatic, management de corporatie, oameni de afaceri si oficialitati”, sustin reprezentantii DTZ Echinox.

DTZ Echinox a alocat pentru proiectarea si promovarea portalui dtzresidential.ro un buget de peste 15.000 euro, care acopera o perioada de sase luni, potrivit oficialilor companiei.

DTZ Echinox este unul in cei mai importanti jucatori din piata locala de consultanta imobiliara, cu afaceri de 2,5 milioane de euro afisate pentru anul 2009.

Actionarii companiei sunt Mihnea Serbanescu (66,1%), Tim Wilkinson (17,25%), Cristian Ustinescu (6,66%) si Oana Iliescu, Mihaela Pana si Bogdan Sergentu, fiecare cu o participatie de 3,33%, potrivit datelor de la Registrul Comertului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri