Concierge medical este serviciul care inovează abonamentul medical clasic, atât de cunoscut publicului larg, îndeosebi angajaților din companiile multinaționale. Concierge Medical este evoluția firească a abonamentelor medicale, o variantă îmbunătățită care pune accentul pe o relație strânsă și personalizată între Concierge Doctor și pacient.

Recunoscut pentru proiectele sale invovatoare în domeniul medical, Dr. Wargha Enayati, fondatorul rețelei medicale Regina Maria și al Enayati Medical City, este cel care a adaptat acest produs pieței din România în urmă cu 6 ani.

De la începutul acestui an, mai multe companii din domenii precum telecom, agricultură sau horeca, au ales abonamentele Concierge Medical pentru angajații săi.

Valentin Jurcuț, Corporate Business Director Concierge Medical:

Prin care se diferențiază abonamentele Concierge Medical?

VJ: În primul rând, fiecare abonat are la dispoziția sa un Concierge Doctor dedicat care ghideaza și eficientizează traseul medical. Cu abonamentul Concierge Medical, pacienții beneficiază de o perioadă garantată de 3 zile pentru a obține o programare, indiferent de specialitatea solicitată. Mai mult, aceștia au acces prioritar la întreaga echipă medicală, indiferent de gradul professional al medicului.

Un alt aspect care ne diferențiază în piața abonamentelor medicale este rețeaua deschisă standardizată calitativ. Cei care aleg Concierge Medical se bucură de acces necondiționat la o rețea de clinici partenere, formată din rețele multidisciplinare, clinici supraspecializate, spitale de stat sau private.

Unde se situează Concierge Medical pe piața abonamentelor din punct de vedere al costurilor?

VJ: Aceste abonamente au fost gândite să adreseze un anume segment din companiile private, motiv pentru care și prețul lor reflectă serviciile și beneficiile incluse. Prin abonamentele Concierge Medical oferite angajaților, companiile investesc în sănătatea și bunăstarea echipelor lor, iar ghidajul personalizat oferit de echipa medicală Concierge Doctors, reduc semnificativ vizitele la medic, implicit timpul necesar pentru rezolvarea problemelor medicale.

Care sunt planurile de dezvoltare ale Concierge Medical?

Din punct de vedere financiar ne-am propus ca pâna la sfârșitul acestui an să dublăm cifra de afaceri pentru segmentul corporate și acest lucru va fi posibil cu câteva acțiuni strategice clar conturate.

În primul rând vorbim despre dezvoltare regională. Ne dorim să fim prezenți în principalele orașele ale României cu echipe de Concierge Doctors. În al doilea rând lucrăm la dezvoltarea parteneriatului strategic cu Memorial, oferind abonaților noștri acces direct la servicii medicale internaționale și know-how-ul unui furnizor cu un istoric de peste 20 de ani pe piața medicală din Turcia.

Un alt produs dezvoltat de Concierge Medical care prinde deja foarte bine și va susține creșterea cifrei de afaceri anul acesta este produsul VIP Health Checkup. Acest pachet este adresat segmentului de top management din companii și presupune o zi de investigații de tip screening în Enayati Medical City. Și aici intervine Concierge Doctor care la sfârșitul investigațiilor întocmește un raport medical complet pe care îl prezintă în detaliu pacientului.

Mai multe informații despre Concierge Medical puteți găsi pe https://enayatimedicalcity.ro/abonament-corporate/

Sursa foto: enayatimedicalcity.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri