Ministerul Sănătăţii, împreună cu Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă, mobilizează profesioniştii din sănătate care doresc să facă parte din echipe medicale disponibile pentru deplasarea în zonele afectate, în funcţie de eventuale solicitări ale părţii israeliene, informează un comunicat remis presei.

Potrivit sursei citate, a fost organizată o campanie de donare de sânge pentru victimele atacurilor care au nevoie de transfuzii.

"Imediat după atacurile din Israel, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a luat legătura cu ambasadorul Israelului în România, Azar Reuven, pentru a-şi exprima solidaritatea şi pentru a oferi sprijin în aceste momente critice. De-a lungul timpului, România şi Israel au avut o relaţie durabilă în ceea ce priveşte cooperarea în domeniul medical şi suntem convinşi că prin solidaritate vom depăşi aceste momente dificile”, se arată în comunicat.

„Ministerul Sănătăţii, împreună cu Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă, mobilizează profesioniştii din sănătate care doresc să facă parte din echipe medicale disponibile pentru deplasarea în zonele afectate, în funcţie de eventuale solicitări ale părţii israeliene. Totodată, a fost organizată o campanie de donare de sânge pentru victimele atacurilor care au nevoie de transfuzii", afirmă sursa citată.

Mai multe informaţii despre înscrierea medicilor şi asistenţilor medicali ca voluntari pentru echipele necesare acordării de asistenţă medicală şi despre locaţiile pentru donarea de sânge destinat victimelor atacurilor se găsesc pe pagina web: www.ms.ro.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri