Premierul Victor Ponta a aprins, sambata seara, luminile de sarbatori din municipiul Targu Jiu, evenimentul fiind decalat cu aproximativ un sfert de ora intrucat, la cateva sute de metri distanta, liderul PPDD, Dan Diaconescu, organiza un spectacol care includea focuri de artificii.

Liderul PSD, Victor Ponta, a venit, sambata seara, la Targu Jiu, alaturi de sotia sa Daciana, scrie Mediafax.

Cei doi s-au plimbat prin centrul municipiului, insotiti de lideri ai PSD Gorj, dar si de primarul din Targu Jiu, Florin Carciumaru.

In centrul orasului au venit mii de persoane care au urmarit un spectacol de muzica populara sustinut de artisti ai Ansamblului "Doina Gorjului".

Ulterior, pe scena a urcat Victor Ponta, alaturi de Florin Carciumaru, liderul PSD urandu-le gorjenilor: "La multi ani!", dupa care a aprins luminile de sarbatori.

Spectacolul din centrul orasului a continuat apoi cu un concert sustinut de Stefan Banica Jr.

In anii trecuti, luminile de sarbatori erau aprinse de primarul Florin Carciumaru, anul acesta premierul participand pentru prima data la acest eveniment.

Victor Ponta candideaza pentru al treilea mandat de deputat in Colegiul 6 Targu Jiu, principalul sau contracandidat fiind liderul PPDD, Dan Diaconescu.

Si Dan Diaconescu a organizat, sambata, pe insulita de pe raul Jiu, situata la cateva sute de metri distanta de centrul orasului, un spectacol electoral, care s-a incheiat in jurul orei 18.00 cu un foc de artificii, ora fiind cea la care, in anii trecuti, erau aprinse instalatiile ornamentale.

Din cauza cauza focurilor de artificii, aprinderea luminilor de sarbatori a fost decalata cu aproximativ un sfert de ora fata de programul stabilit initial.

La spectacolul liderului PPDD au venit mii de persoane, fara sa fie inregistrate incidente intre sustinatorii celor doi candidati.

Victor Ponta va ramane si duminica la Targu Jiu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ponta crede ca fostii presedinti merita titlul de senatori de drept