Deputatul PNL Alina Gorghiu a scris, miercuri, pe blogul sau, ca marca Uniunii Social Democrate (USD) este inregistrata la OSIM de varul autointitulatului rege al romilor Cioaba, Ion Cioaba Mihutescu. Ea a comentat daca nu cumva a fost o strategie mai veche, oricum ar fi meschin.

Postarea Alinei Gorghiu incepe cu o intrebare: "A cui este USD?" "La marca inregistrata, ma refer. Stiti?", continua ea. Deputatul liberal vine si cu raspunsul: "Aflati ca apartine, cu acte la OSIM, varului regelui Cioaba, Ion Cioaba Mihutescu".

Gorghiu arata ca inregistrarea la OSIM dateaza din noiembrie 2011 si apreciaza ca, "daca nu cumva a fost o strategie mai veche (dat fiind faptul ca Mihutescu este vicepresedinte PSD Sibiu), ceea ce oricum ar fi meschin, USD se umple de un ridicol absolut", scrie Mediafax.

"Adaug la asta declaratia recenta a fiului regelui Cioaba, care spunea ca ei vor sa se alieze cu liberalii, ca romii au avut mereu o gandire liberala. Mai intelegeti ceva?", mai scrie Gorghiu pe blog.

Alina Gorghiu le transmite si un mesaj reprezentantilor USD: "Sa nu uit, daca le vine ideea celor din Uniunea cea noua, dar de origini vechi, sa-si schimbe numele in Uniunea Social Progresista... sa renunte, ca domnul Mihutescu a acoperit tot", spune aceasta.

Europarlamentare la...
Citeste si: Europarlamentare la Bucuresti: PSD si PNL, zdrobite de USR-PLUS

PSD, UNPR si PC au format, saptamana trecuta, alianta electorala Uniunea Social Democrata (USD).

Sursa foto: captura alinagorghiu.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Klaus Iohannis: PNL impreuna cu USR-PLUS pot pune baza unei colaborari