Daca vrei sa devii expertul familiei in materie de planificare financiara, incepi prin a tine o evidenta stricta a veniturilor si cheltuielilor tale. 8 din 10 consumatori romani urmaresc evolutia bugetului personal, desi doar 13,5% tin o evidenta scrisa a veniturilor si cheltuielilor, arata un studiu efectuat la finalul anului trecut de Novel Research, la initiativa Provident Financial Romania.

Apoi, trebuie sa te informezi, sa afli cele mai noi ponturi de optimizare a cheltuielilor si sa ai la indemana materiale care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii financiare pentru tine si familia ta. Practic, trebuie sa-ti dezvolti cunostintele financiare si de gestionare a bugetului, o activitate de interes pentru aproximativ 41,3% dintre romani, potrivit studiului Novel Research.

Nu in ultimul rand, daca ai si un consilier financiar personal, multe dintre intrebarile care te pun in dificultate si calculele cu privire la bugetul de familie s-ar rezolva mai simplu si mai rapid.

SigurantaFinanciara.ro poate fi consilierul tau personal pentru bugetul familiei tale. Gasesti aici ponturi si idei despre cum sa-ti construiesti si optimizezi bugetul, cum sa economisesti sau unde sa investesti, calculatoare de economii, de investitii sau de castiguri, care sa te ajute sa planifici mai bine bugetul, dar si stiri din domeniul finantelor personale.

Consilierul personal SigurantaFinanciara.ro te invata cum poti tine sub control cheltuielile zilnice, cum sa organizezi plata facturilor, in ce ordine sa platesti datoriile, cum sa iesi dintr-un impas financiar, cum sa faci cumparaturi inteligent si care sunt capcanele reducerilor sau cum sa nu irosesti apa si celelalte resurse naturale pentru a economisi. In plus, ai la indemana experti care te pot ajuta cu raspunsuri personalizate la intrebarile tale despre buget, precum si sfaturi punctuale potrivite situatiei tale financiare.

Intra pe SigurantaFinanciara.ro, centrul tau complet de resurse de educatie financiara si antreprenoriala sustinut de Provident, si descopera cum obtii siguranta financiara!