Directorul National al Companiei de Investitii, Manuela Patrascoiu, a declarat la lansarea logo-ului Capitalei pentru Euro-2020, ca toate cele patru stadioane care vor servi drept baze de antrenament vor fi gata la timp, dezvaluind ca fiecare loc va costa 1.500 de euro, fiind vorba de un total de 70.000 de locuri, astfel ca suma pentru reconstruire va fi de peste 105 milioane de euro.

"Construirea de stadioane nu este o risipa de bani, este un semn de civilizatie. Vom reconstrui patru stadioane, care vor fi accesibile tuturor si care vor totaliza peste 70.000 de locuri. Opt mii vor fi la Arcul de Triumf, 18.000 la Stadionul Giulesti, 20.000 la Stadionul Dinamo si 30.000 la stadionul Steaua. Finantarea va fi asigurata de Ministerul Dezvolarii Regionale, iar costul estimat este de aproximativ 1.500 euro pentru fiecare loc din tribuna", a declarat Manuela Patrascoiu, scrie News.ro.

Guvernul Romaniei a declarat organizrea EURO 2020 de interes national si vom asigura desfasurarea competitiilor de masa prin construirea sau modernizarea a 400 de terenuri", a adaugat Manuela Patrascoiu. Logo-ul orasului Bucuresti pentru Campionatul European din 2020 a fost lansat, sambata, la Arena Nationala, Podul Basarab fiind element de legatura intre gazdele competitiei. La lansare au fost prezenti primarul Capitalei, Gabriela Firea, presedintele FRF, Razvan Burleanu, selectionerul Christoph Daum, Gabriela Szabo, George Cosac, Ionut Lupescu sau Davor Suker, membru in Comitetul Executiv al UEFA.

In cadrul evenimentului a fost prezentat un film despre istoria de 60 de ani a Campionatului European. Logo-ul orasului Bucuresti pentru Campionatul European din 2020 a fost lansat, sambata, la Arena Nationala, Podul Basarab fiind element de legatura intre gazdele competitiei. La lansare au fost prezenti primarul Capitalei, Gabriela Firea, presedintele FRF, Razvan Burleanu, selectionerul Christoph Daum, Gabriela Szabo, George Cosac, Ionut Lupescu sau Davor Suker, membru in Comitetul Executiv al UEFA. In cadrul evenimentului a fost prezentat un film despre istoria de 60 de ani a Campionatului European.

Sursa foto: Paolo Bona / Shutterstock.com

Citeste si:
UEFA: Nu au existat manifestari rasiste la meciul Romania - Suedia
UEFA: Nu au existat...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Ce facem cu stadioanele de jumatate de miliard, dupa Euro 2020
Setari Cookie-uri