Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica, noi avertizari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabile in judetele Giurgiu, Caras-Severin, Arges, Dambovita, Teleorman, Vrancea, Galati, Brasov, Harghita, Mures, Sibiu, Cluj, Bistrita-Nasaud, Olt, Valcea si Dolj, in orele urmatoare, scrie Agerpres.

Astfel, pana la ora 16, in localitati din judetele Giurgiu, Caras-Severin, Arges, Dambovita, Teleorman, Brasov, Harghita, Mures, Sibiu, Cluj si Bistrita-Nasaud se vor semnala averse de ploaie care vor cumula 20-25 l/mp, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 16,30, in localitati din judetele Olt, Valcea si Dolj se vor semnala frecvente descarcari electrice, averse de ploaie ce vor cumula 20-25 l/mp, grindina de mici dimensiuni.

De asemenea, pana la ora 18, in judetele Vrancea si Galati se vor semnala intensificari locale ale vantului care vor atinge la rafala viteze de 60 km/h, izolat 70 km/h.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, noteaza ANM.

Citeste si:
Cod galben de averse torentiale, vijelii si grindina in 32 de judete
Cod galben de averse...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina in toata tara