Globalworth si Servier Pharma, doua companii de top pe piata locala si din Europa, sunt alaturi de cauza Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria la Gala din „Inima pentru Viitor” de anul acesta. Lideri in domeniile in care activeaza, atat Globalworth, cat si Servier Pharma au ales sa directioneze fonduri catre pacientii fara venituri si asigurari medicale din Romania si catre copii din familii defavorizate.

Georgiana Oltenescu, Head of Marketing & Communication, Globalworth (foto sus): Investim de ani buni deja in proiecte care ofera suport persoanelor aflate in nevoie, iar acest lucru va continua sa fie o prioritate pentru noi. Cautam acele initiative care au aceeasi filosofie ca a noastra, de a pune o caramida la baza dezvoltarii comunitatii din care facem parte. Sustinerea programelor de sanatate si educatie este esentiala pentru orice societate, acesta fiind motivul pentru care am ales sa ne alaturam initiativei Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria prin care peste 4.000 de pacienti beneficiaza de servicii medicale, iar 160 de copii invata si se joaca alaturi de personal calificat.

Cristian Lutan (foto mai jos), Corporate Affairs Manager, Servier Pharma Romania: ”Servier Romania a ales sa sprijine Fundatia si in 2018, continuand asfel un parteneriat de succes inceput anul trecut. Pentru noi, implicarea sociala este un o directie esentiala a strategiei noastre globale. Medicamentele Servier au tratat peste 30 milioane de pacienti in Romania in ultimii 26 de ani. In lume, 1.7 milioane de oameni beneficiaza in fiecare zi de tratamentele descoperite de Servier. Acesta este rezultatul eforturilor noastre in cercetarea terapeutica, investind 25% din cifra de afaceri globala in cercetare, una dintre cele mai ridicate proportii din industria farmaceutica. Suntem convinsi ca o lume mai buna se constuieste impreuna cu fiecare membru al comunitatii, si este important ca si cei mai putin norocosi oameni din Romania sa aiba o sansa la servicii de sanatate de calitate.”

Gala ”Din inima pentru viitor”, organizata anual de Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria, este principalul eveniment de strangere de fonduri, prin care acest ONG isi propune sa sustina activitatea celor doua policlinici sociale in care sunt tratati peste 4.000 de pacienti fara venituri si asigurari medicale, dar si cea din cele doua afteschool-uri unde invata, mananca si desfasoara activitati peste 160 de copii.

La Gala vor participa 300 de personalitati din top management-ul companiilor, reprezentanti ai Casei Regale, antreprenori, diplomati, media si personalitati publice cu ajutorul carora se schimba cu fiecare editie destinul a sute de oameni ce au nevoie de tratament si asistenta medicala si viitorul a 160 de copii din familii fara posibiliati, prin educatie.

Seara va avea parte de networking, licitatii spectaculoase de arta (aici catalogul pentru licitatii si tombola), bijuterii si experiente, o superba prezentare de moda inspirata de Regina Romaniei semnata Agnes Toma si un concert Horia Brenciu & Band vor imbogati seara.

Gala din acest an va avea si o incarcatura istorica speciala, prin lansarea unui album unic ce a apartinut Reginei Maria, primul document atestat istoric al acesteia, a carui publicare a fost sustinuta de multe companiiactive in Romania. Albumul este lansat in editie Princeps, cu prefata semnata de Custodele Coroanei.

Primului document care a apartinut Reginei tuturor Romanilor, un album de printesa, este unul dintre elementele care atrag atentia invitatilor si consolideaza o relatie speciala intre fundatie si donatorii sai.

„Anul acest ne-am propus sa strangem 150.000 de euro pentru cauza noastra, suma care va sustine pentru aproape patru luni proiectele de sanatate si educatie pe care le ruleaza acum fundatia. Dar dincolo de un astfel de eveniment in care atragem atentia si ii recompensam pe prietenii nosti, intai de toate cu un mare multumesc, sunt de parere ca trebuie sa intemeiem o colaborare pe termen lung, transparenta si de incredere. In plus, ne orientam si catre autofinantare, acolo unde este posibil ”, a declarat Cristiana Mateoiu, directorul Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri