Antrenorul Darren Cahill a anuntat, vineri, pe contul sau de Instagram ca nu va mai colabora din 2019 cu jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, din motive familiale.

''Vreau sa anunt ca Simona si cu mine nu vom continua parteneriatul nostru din 2019, doar din motive familiale din partea mea'', a scris Cahill in reteaua de socializare, conform Agerpres.ro.

''Dupa o lunga perioada de gandire si discutii, si multi ani cu peste 30 de saptamani pe drumuri, departe de familie, am decis sa iau o pauza de 12 luni de la antrenorat pentru a fi acasa si a fi alaturi de copii in etape importante ale vietii lor, in ultimul an de liceu, pregatire pentru sport si facultate, care consuma mult timp'', a explicat tehnicianul.

Cahill i-a multumit Simonei Halep pentru colaborare, elogiind calitatile pe care le-a gasit la liderul actual al tenisului mondial feminin.

''Vreau sa ii multumesc Simonei pentru patru ani minunati. Intelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generozitatea si profesionalismul au facut sa fie o placere sa-i stau alaturi ca antrenor. Este o tanara de clasa si cineva pe care respect foarte mult, lucru mai important decat orice rezultat reusit'', a scris Cahill.

''Practic, am avut o meserie de vis si vreau sa ii multumesc ei pentru ca a facut-o sa fie astfel, pentru oportunitatea de a lucra cu cineva asa de talentat si de dedicat. Ii urez Simonei si echipei sale doar succes si astept cu nerabdare sa o sustin anul viitor'', a mai spus Cahill.

Antrenorul australian a avut multumiri si pentru membrii echipei Simonei: ''O mentiune speciala pentru Theo Cercel, Andrei Cristofor si Virginia Ruzici, pentru sustinere, pentru incredere, prietenie si munca depusa in acesti ani''.

Cahill nu i-a uitat nici pe suporterii Simonei, in special pe cei romani: ''Si, in sfarsit, multumiri fanilor romani care au aratat o pasiune neclintita si sustinere fata de idolul lor. Sunteti senzationali, serios. Multumesc pentru ca l-ati adoptat pe acest australian ca pe unul de-al vostru in ultimii patru ani si m-ati facut sa ma simt binevenit in tara voastra. Multumesc''.

Darren Cahill a mentionat ca va colabora cu postul de televiziune ESPN la trei turnee de Mare Slem, Australina Open, Wimbledon si US Open in 2019.

La randul sau, Simona Halep i-a multumit lui Cahill pentru colaborarea care a durat patru ani: ''Multumesc mult Darren pentru toata munca depusa si pentru sustinerea incredibila din ultimii patru ani. Am fost norocoasa sa te am ca antrenor si am avut o calatorie extraordinara. Iti doresc tie si familiei tale tot binele si sunt sigura ca ne vom vedea in curand''.

Sursa foto: Agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri