Imbulzeala si nemultumire astazi, la Colegiul National “Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria. Incepand de la ora 9 dimineata, zeci de absolventi ai institutiei de invatamant au asteptat la rand cu orele pentru a-si ridica diplomele de bacalaureat. In tot acest timp, atat copiii, cat si parintii lor, au avut ocazia sa simta din plin gustul nedreptatii, scrie LiberInTeleorman.ro.

Pentru ca, asteptand, au remarcat ca “prin spate” privilegiatii intrau fara probleme si plecau in scurt timp cu diplomele. Responsabile de usa din spate au fost femeile de serviciu, care deschideau numai unora drumul scurt catre ridicarea documentului. Si astfel, una dintre cele mai fericite zile din viata unor absolventi s-a transformat intr-o experienta amara, in urma careia fostii elevi ai liceului au inteles, la modul practic, sensul nedreptatii.

Una dintre mamele care au petrecut ore bune privind la felul in care s-a derulat totul ne-a marturisit: “E o bataie de joc. Copiii stau la rand in fata liceului de la ora 9 dimineata, e ora 14 acum, iar prin spate intra in continuare copiii cu pile. Din acest motiv se intarzie foarte mult, iar cei care stau la rand sunt nemancati de dimineata. Femeile de serviciu, care deschid usa prin spate fac misto de mine si de o alta mamica pentru ca pazim usile si nu-i lasam pe cei cu pile sa intre.”

Dar o relatare completa cu privire la sentimentul amar al nedreptatii a oferit-o Catalin V. Acesta a fost atat de afectat de cele intamplate, incat a relatat integral experienta pe Facebook.

Citeste mai multe pe LiberInTeleorman.ro.

Citeste si:
Pesta Porcina Africana, in 25 de judete. 500.000 de porci, sacrificati
Pesta Porcina Africana...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Elevii care iau 10 la Bac, gratis la UNTOLD, plus bani de cheltuiala