S-a lansat Manea Brutarul, un brand românesc nou de pâine ce include 5 sortimente cu etichetă curată. Viziunea întregului concept este de a crea de la zero pâine adevărată, negrăbită și fără compromis sau substituenți, ce îmbină tradiția brutarilor de altă dată cu tehnologia modernă pentru a susține sănătatea consumatorilor și plăcerea de a mânca o pâine bună.

Pâinea cu semințe infuzate, pâinea cu făină integrală de grâu, pâinea cu negrilică și făină de secară, pâinea cu mămăligă și pâinea cu făină albă de grâu sunt cele 5 sortimente de pâine ale brandului Manea Brutarul. Fabrica se află în Tătărăștii de Jos, județul Teleorman, iar producția se realizează cu un flux unic, astfel încât produsele să nu fie grăbite chimic sau tehnic. Să fie, cu adevărat, de calitate.

Manea Brutarul are tradiție de peste 20 de ani și se află la a doua generație de antreprenori. Totul a pornit de la o brutărie, s-a dezvoltat și a devenit o adevărată fabrică modern tehnologizată în care, zilnic, se face o pâine sănătoasă și delicioasă, sigură, cu ingrediente ușor de recunoscut, un produs 100% creat și produs în România. Investiția într-o fabrică nouă se traduce și prin respectarea celor mai înalte cerințe de igienă, siguranță alimentară, trasabilitate, diminuarea poluării mediului și capacitatea de a asigura prezența în magazine la nivel național.

Pâinea Manea Brutarul se fabrică prin metodă indirectă, cu maiele active, obținute în fabrică prin fermentația făinii cu flora sălbatică a acesteia, astfel sunt garantate caracteristicile autentice de gust, textură, miros, prospețime, iar pentru prevenirea contaminării microbiologice și menținerea prospețimii, s-a dezvoltat un procedeu modern de ambalare. Un aspect foarte important pentru calitatea pâinilor este controlul ingredientelor și al procesului de fabricație. De aceea, în fabrica Manea Brutarul se monitorizează permanent mai mult de 12 parametri de proces, cu o echipă de profesioniști specializată.

Cele cinci sortimente de pâine Manea Brutarul: pâine cu semințe infuzate, pâine cu făină integrală de grâu, pâine cu negrilică și făină de secară, pâine cu mămăligă și pâine cu făină albă de grâu, au fost create de la zero, pe baza unor rețete unice pentru a satisface preferințele diverse, chiar și în cadrul aceleiași familii. Pe viitor, urmează ca portofoliul de produse să se dezvolte și să includă mai multe specialități care să satisfacă nevoile consumatorului.

Povestea începe în anul 1780, în Bucureştii de odinioară, pe când starostele brutarilor era Manea Brutarul. Manea Brutarul cuprinde o lume a pâinii binecuvântate, o pâine făcută cu pricepere după o rețetă minunată, cu maia adevărată, dospită cu răbdare. Fără conservanți, doar cu făinuri din grâne și semințe adevărate. Fără doar şi poate, este pâinea care îți inspiră încredere şi sănătate.

”De la ingrediente atent selectionate, rețete unice, proces de fabricatie complex, inftrastructură completă, vrem să oferim consumatorilor o pâine adevărată, negrăbită, cu grijă la fiecare detaliu, pentru că și noi ne dorim să fim sănătoși și să avem grijă de sănătatea celor dragi. ”, declară Claudiu Măruță, fondator Manea Brutarul.

”Pâinea este un produs care intră zilnic în casele oamenilor și care face parte din viața lor, poate din cele mai frumoase momente de familie sau cu prietenii. Este nevoie de o pâine cu etichetă curată care să respecte tradiția brutarilor de odinioară”, declara Mihai Măruță, fondator Manea Brutarul.

Manea Brutarul se implică în zona de CSR prin oferirea de pâine gratuită zilnic bătrânilor, copiilor și oamenilor aflați în nevoie.

Sursa foto: Manea Brutarul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri