She's Next este programul care sprijină femeile antreprenor din România, prin sesiuni de mentorat, networking și oportunități de finanțare, o inițiativă ING Bank România și Visa, în parteneriat cu Impact Hub Bucharest. Am vrut să aflăm mai multe despre acest program direct de la Luana Sorescu, reprezentant ING, dar și de la Alina Donici, mentor în program și antreprenor de succes, cofondatoarea brandului de lactate naturale și ca odinioară, Artesana.

Alte realități cu care se confruntă femeile antreprenor din România au reieșit din acest studiu recent. În procesul de a porni o afacere, antreprenoarele menționează ca bariere:

  • 51% dintre femeile antreprenor spun că birocrația este o barieră în a porni o afacere
  • 48% dintre femeile antreprenor spun că sursele de finanțare sunt o problemă
  • Într-o notă optimistă, 73% dintre antreprenoarele chestionate spun că nu s-au confruntat cu prejudecăți sau dezavantaje în timpul dezvoltării afacerilor.

Citește mai mult pe start-up.ro.

Sursa foto: start-up.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri