Factory Bootcamp este un eveniment de două zile dedicat antrenamentului intens al antreprenorilor la început de drum care vor să-și finanțeze afacerea. Te poți înscrie pentru ediția din 17-18 mai acum. De asemenea, ulterior poți intra în programul factory by Raiffeisen Bank.

Înscrie-te din timp la Factory Bootcamp pentru 17-18 mai, evenimentul unde afacerile devin mai bune în doar două zile și se pregătesc de finanțare. Dacă ești printre primii înscriși poți profita de un așa numit „fast lane”, adică o preselectare timpurie.

Factory Bootcamp este o serie de evenimente powered by Raiffeisen Bank și organizate de start-up.ro.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor la început de drum care vor să crească business-ul lor și să-l facă finanțabil.

În cele două zile antreprenorii învață în workshop-uri despre finanțare, coordonarea echipei, marketing, promovare, vânzări și pitching. Înscrie-te aici la Factory Bootcamp II.

Primii participanți pot profita de pe urma preselecției și să își asigure din timp locul la eveniment.

Pentru cine este Factory Bootcamp II?

  • Ești antreprenor, ai o afacere și vrei să o finanțezi, dar vrei să o crești pentru acest lucru
  • Ești la început, încă nu știi cum să crești potrivit afacerea
  • Vrei să găsești persoane cu care să faci networking sau să devină parteneri de afaceri
  • Ai o idee foarte clară despre business-ul pe care vrei să-l deschizi, dar nu ai făcut-o
  • Ai o afacere nouă, deși ai experiență în spate cu alte afaceri

Înscrie-te la Factory Bootcamp II de pe 17-18 mai din timp ca să fii preselectat.

Ce înseamnă programul factory by Raiffeisen Bank?

Factory Bootcamp este primul pas pentru a putea profita de pe urma programului factory by Raiffeisen Bank, un program de finanțare și educație dedicat antreprenorilor la început de drum.

La Factory Bootcamp nu primești finanțare, dar faci primul pas pentru a o primi.

„Programul factory by Raiffeisen Bank este un ecosistem de oportunități pentru antreprenori. El include 3 piloni principali”, explică Bianca Chișulescu, Program Manager factory by Raiffeisen Bank.

„Startup Studio este pilonul de educație antreprenorială. Sprijinim antreprenorii să-și contureze ideea de afaceri și să-i dea o formă finală, astfel încât să aibă mai multe șansă de reușită la finanțare”, spune Bianca.

„Suplimentar creditului de 50.000 de euro primit în factory, sunt și alte beneficii non-financiare, cum ar fi promovarea, validarea ideii de afaceri, mentorat”, a mai spus aceasta.

„Avem în al 7-lea an de factory și un program dedicat antreprenorilor maturi care au depășit stadiul de startup, care și-au validat ideea de afaceri în piață și se numește factory Grow. În acest program facem echipă mixtă cu un expert din domeniu ca să sprijinim antreprenorii să-și dezvolte o strategie de scalare. În factory Grow strategia este implementată cu un împrumut de până la jumătate de milion de euro și avem întâlniri recurente cu antreprenorii ca să vedem dacă suntem în direcția bună și cu ce soluții putem interveni pentru a-i redresa”, mai spune aceasta.

Înscrie-te la Factory Bootcamp II de pe 17-18 mai din timp ca să fii preselectat.

Calendarul înscrierilor la Factory Bootcamp

  • 4 martie - 9 mai - perioadă deschisă de înscrieri
  • 10 -11 mai - anunțarea tuturor participanților la Factory Bootcamp II
  • 17-18 mai - Factory Bootcamp II - programul se desfășoară de dimineața până seara, mâncarea, băutura și gustările sunt asigurate de către echipa start-up.ro
  • În fiecare săptămână începând cu 4 martie vor fi verificate înscrierile și vor fi preselectați participanții care au convins juriul deja. Ei vor fi anunțați că au fost acceptați pentru a avea timp să se pregătească.
  • După preselecția participanților vom anunța numărul de locuri disponibile la Factory Bootcamp II

Pregătește un pitch pentru Factory Bootcamp II

Factory Bootcamp II, eveniment ce va avea loc pe 17-18 mai, în București, va debuta cu o sesiune în care participanții se vor prezenta, atât pe ei, cât și afacerile la care lucrează, sau pe care doresc să le înceapă. Așa cum este cunoscut în lumea fondatorilor de startup-uri, bootcamp-ul începe cu un pitch.

Chiar dacă prezentarea participanților în fața colegilor și a echipei Raiffeisen Bank, care va fi prezentă pe parcursul bootcamp-ului, nu va fi un pitch pentru finanțare, Factory Bootcamp II este un eveniment care pregătește antreprenorii pentru finanțare. Pitch-ul inițial are 3 minute și poate avea un suport PDF sau PPT care să prezinte afacerea sau ideea de afaceri.

Înaintea participării la Factory Bootcamp, antreprenorii vor primi exemple de pitch-uri - modele, dar și un mini-workshop video pe această temă.

Programul este exclusiv offline și se va desfășura timp de două zile în București, la Raiffeisen Media Center pe Calea Floreasca 246c.

Așadar, te înscrii din timp, ai mai multe șanse.

Sursa foto: InternetCorp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri