Prima ediție a Factory Bootcamp, un program gratuit de susținere a antreprenorilor la început de drum powered by Raiffeisen Bank și organizat de start-up.ro, va avea loc la mijlocul lunii februarie 2024 iar înscrierile sunt deschise.

25 de locuri gratuite sunt disponibile în cadrul evenimentului. Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank este un eveniment de două zile dedicat antreprenorilor la început de drum care vor să-și transforme planul de business în realitate sau care doresc să-și consolideze afacerea.

Înscrie-te la Factory Bootcamp aici.

Înscrierile sunt deschise și avem pentru voi trei motive pentru care nu ar trebui să ratați participarea la acest bootcamp.

Strategii aplicabile pentru afacerile voastre

În cadrul celor 2 zile ale bootcamp-ului, pe 16 și 17 februarie 2024 (vineri și sâmbătă), veți afla de la specialiști în domeniile lor de activitate, ce au rezultate vizibile și cuantificabile, strategii pe care le puteți aplica chiar voi în cadrul firmelor voastre și care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerile.

Bootcamp-ul îmbină partea de mentorat cu partea de practică pentru a ajuta la consolidarea planurilor de business pe care le au participanții, iar în curând vor fi anunțate primele nume ale mentorilor care au acceptat invitația de a ajuta antreprenorii.

La fiecare eveniment audiența pleacă acasă cu informații valoroase, pe care poate să le implementeze sau transforme în strategii în propriile echipe sau business-uri. Factory Bootcamp nu face excepție.

La prima ediție din acest an vor participa experți în vânzări, marketing, management de echipe, ecommerce și finanțare.

Oportunitatea de a găsi finanțare

Factory Bootcamp are ca scop eficientizarea planului de afaceri într-unul finanțabil pentru ca afacerile să poată crește. În urma primei ediții Factory Bootcamp de anul trecut mai multe business-uri au putut fi finanțate pentru creștere de către reprezentanții factory by Raiffeisen Bank.

Programul de finanțare factory by Raiffeisen Bank a pornit în urmă cu 7 ani, cu misiunea de a deservi o piață neacoperită, aceea a antreprenorilor aflați la început de drum care găsesc cu greu o sursă de finanțare viabilă pentru compania lor.

Programul facilitează accesul antreprenorilor la un credit bancar acordat în condiții preferențiale, fără să condiționeze finanțarea de existența unui istoric de activitate, fiind unic în piața bancară locală. În plus, poate fi accesat pe tot parcursul anului, fără să existe o perioadă limită de înscriere.

Networking

Fie că vorbești cu oameni din același domeniu de activitate, cunoști oameni noi, discuți cu investitori, potențiali parteneri de business sau potențiali angajați (sau angajatori), networking-ul este un element foarte important pentru orice antreprenor sau manager.

Participând la prima ediție a Factory Bootcamp, care va avea loc pe 16 și 17 februarie, la Raiffeisen Media Center pe Calea Floreasca 246c, în București, te vei întâlni cu alți fondatori de business cu care poți împărtăși soluții la probleme pe care le-ai identificat în cazul firmei tale, poți cunoaște mentori care te pot ajuta cu soluții pentru dezvoltarea ulterioară a afacerii tale și poți intra în contact cu echipa Raiffeisen, care te poate îndruma spre noi oportunități de finanțare.

De asemenea, povestea ta poate fi spusă mai departe în start-up.ro.

Pentru înscriere vei completa formularul cu detalii despre afacerea sau ideea ta de afaceri, urmând să primești apoi o confirmare de primire a aplicației tale. Ulterior, la începutul lunii februarie, primești confirmarea dacă te numeri printre cei 25 de antreprenori participanți la Bootcamp.

Pentru cine este Factory Bootcamp?

  • Ești antreprenor și vrei să-ți finanțezi afacerea
  • Ești la început de drum cu afacerea ta și vrei să descoperi strategii de creștere
  • Te întrebi dacă poți primi o investiție
  • Ai o afacere în orice domeniu și vrei să înveți mai mult

Ce vei învăța la Factory Bootcamp?

  • Cum să găsești finanțare pentru afacerea ta
  • Cum să transformi afacerea într-un brand
  • Strategii de marketing aplicabile pentru afacere
  • Creștere prin ecommerce
  • Cum să te promovezi și să comunici
  • Cum să vinzi mai bine

În baza formularului de înscriere vor fi selectați 25 de antreprenori. Aceștia vor avea la dispoziție două zile pentru a confirma participarea.
Bootcamp-ul are loc fizic timp de două zile la Raiffeisen Media Center pe Calea Floreasca 246c în București.

Sursa foto: InternetCorp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri