Ministerul Educatiei organizeaza, miercuri, proba scrisa a examenului de definitivare in invatamant. Cei care s-au inscris la examen ar fi trebuit sa treaca pana acum de mai multe probe

Conform Metodologiei „pentru a se putea prezenta la proba scrisa, candidatii trebuie sa indeplineasca, cumulativ, urmatoarele conditii: a) sa aiba calificativul Bine sau Foarte bine pentru activitatea desfasurata in anul scolar curent; b) media aritmetica a notelor finale la inspectii si portofoliu sa fie minimum 8, dar nu mai putin de 7 la fiecare dintre probele respective; c) sa indeplineasca conditiile privind durata stagiului de practica obligatoriu la catedra, prevazuta la art. 4 din OMEN 5211/2018 (un an scolar sau ore de predare echivalente normei de un an, ca personal didactic calificat conform studiilor absolvite)”, scrie Hotnews.

Definitivat 2019. Miercuri, 24 iulie, accesul candidatilor in Centrul de Examen se va face in intervalul 8:00 – 8:45, pe baza actului de identitate valabil - carte de identitate, carte de identitate provizorie sau buletin de identitate - ori, in lipsa acestuia, pe baza pasaportului in termen de valabilitate.

Proba scrisa se desfasoara incepand cu ora 10:00, durata de redactare a lucrarii fiind de 4 ore. Nota obtinuta la proba scrisa este nota la examen. Nota minima de promovare a examenului este 8 (opt). Lucrarile candidatilor vor fi corectate in diferite Centre de Evaluare din tara, urmand ca primele rezultate sa fie afisate, miercuri, 31 iulie 2019. Eventualele contestatii vor fi inregistrate la Centrul de Examen, in zilele de 31 iulie -1 august, si transmise, ulterior, Centrelor de Evaluare. Rezultatele finale vor fi publicate in data de 5 august 2019

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri