Fundația pentru copii Șansa la Viitor se alătură inițiativei Asociației Dăruiește Viață de combatere a coronavirusului COVID-19 în România, care a anunțat că toate donațiile primite, începând cu data de 11 martie, vor fi redirecționate către sprijinirea eforturilor derulate de instituțiile care gestionează criza.

Astfel, incepând cu 15 martie, Fundația pentru copii Șansa la Viitor direcționează toți banii primiți prin donații către Asociația Dăruiește Viață în vederea achiziționării de materiale și echipamente medicale pentru tratarea celor infectați cu coronavirus. Donațiile prin SMS la 8844 cu textul IUVO, donațiile în cont, de la Banca Raiffeisen Bank AgentiaSincai: CONT RON - RO16 RZBR 0000 0600 2111 2O31, CONT EURO - RO08 RZBR 0000 0600 2138 2541 sau orice altă formă de donație.

„Echipa Fundației pentru copii Șansa la Viitor a înțeles gravitatea acestei situații și dorește să se implice în combaterea pe plan medical a acestui virus periculos. Astfel că, pentru siguranța viitorului nostru, am decis ca sumele strânse din donații începând cu data de 15 martie, să fie redirectionate către Asociația Dăruiește Viață, care va folosi banii pentru pentru echipamentele și consumabilele necesare luptei împotriva COVID-19”, a declarat Claudia Alexa, co-fondator Fundația pentru copii Șansă la Viitor.

Despre Fundația pentru copii Șansă la Viitor

Fondată în 2017, sub deviza „Schimbăm viitorul cu fiecare copil sănătos în parte”. Fundația pentru copii Șansa la Viitor caută să identifice cazurile care au nevoie de sprijin în vederea recuperării/îmbunătățirii stării de sănătate, oferind suport prin susținerea terapiilor de recuperare medicală din punct de vedere neuromotor. Astfel că, fundația vine în întâmpinarea persoanelor din medii defavorizate, oferind copiilor născuți prematur, care dezvoltă afecțiuni neuromotorii, șansa la recuperare, prin terapii și tratamente corespunzătoare.

Fundația a construit un Centru de Sănătate Pediatrică, situat în sectorul 2 al Capitalei, unde o echipă de specialiști lucrează zilnic la evaluarea pacienților și efectuarea sedințelor de kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic/reflexogen, terapie Fasciala, logopedie, psihologie pediatrică și terapii complementare.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri