Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a anunțat izbucnirea unui incendiu ce s-a produs în Delta Văcărești, iar echipajele de intervenție s-au deplasat deja la fața locului.

UPDATE 20:00: Incendiul din Delta Văcăreşti, care s-a manifestat, joi după-amiază, pe o suprafaţă de 6 hectare, a fost stins de pompierii sosiţi la intervenţie, a anunţat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

UPDATE 17:50 Incendiul este localizat si s-a manifestat pe o suprafata de 6 hectare

incendiu Delta Văcărești(Sursa foto: Fundația Delta Văcărești)

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în Delta Văcărești, care se manifestă pe o suprafață de 1,5 hectare. Acționează 12 autospeciale de stingere. Sunt posibilități de propagare din cauza vântului”, se arată într-un anunț al ISU.

incendiu Delta Văcărești

(Sursa foto: Fundația Delta Văcărești)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a transmis și un mesaj de alertă în de incendiu de vegetație cu degajare de fum în Delta Văcărești. Autoritățile au cerut populație să urmeze recomandările dispuse.

incendiu Delta Văcărești

Sursa foto: ISU

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri