Compania românească TAW Energy a lansat în urmă cu câteva zile campania “Energia Care Transforma Suflete” în care îşi propune să doteze în mod gratuit centrele de plasament, spitalele de copii, şcolile izolate şi oncologiile cu panouri fotovoltaice şi pompe de căldură.

Prima colaborare în derulare a companiei TAW Energy este alături de Fundaţia Filantropică Metropolis, cele două unindu-şi forțele pentru a aduce lumină și energie sustenabilă în comunitățile vulnerabile, urmând apoi colaborarea cu “Spitale publice din bani privaţi” şi dotarea Spitalului Fundeni.

Scopul proiectului “Spitale publice din bani privați” este de a aduce spitalele din România la standardele cele mai noi, prin proiecte de renovare, reabilitare și dotare cu echipamente moderne.

Compania românească din domeniul energiei, începe prin dotarea Centrelor de zi pentru copii și părinți şi Centrului de plasament “ACASĂ” din Drumul Săbăreni.

TAW Energy se alătură misiunii Fundației Metropolis prin contribuţia sa la această cauză, instalând un sistem de panouri fotovoltaice de 27kW.

(una dintre proiecții pe acoperișul Centrului Rezidential)

Una dintre valorile noastre fundamentale este transparența şi contribuţia la educaţie. Ne alăturăm misiunii Fundaţiei Metropolis de a crea acces copiilor şi tinerilor la sănătate, educaţie şi dezvoltare emoţională echilibrată. În următoarea perioadă urmează să demarăm şi colaborarea alături de campania "Spitale publice din bani privaţi", unde ne propunem să dotăm Spitalul Fundeni cu panouri fotovoltaice şi pompe de căldură. Vrem să contribuim la misiunea lor de a presta un act medical de calitate, într-un mediu sigur şi confortabil, astfel încât pacienţii să beneficieze de cele mai bune îngrijiri." ne-a declarat Florin Vlad, inginer proiectant la TAW Energy.

Această colaborare este un pas important în direcția unei societăți mai durabile și responsabile energetic. TAW Energy demonstrează încă o dată angajamentul lor față de comunitate și dorința de a face o schimbare pozitivă. Eforturile lor de a aduce beneficii reale oamenilor prin utilizarea energiei regenerabile sunt lăudabile.

Cu această inițiativă, TAW Energy pune în aplicare viziunea lor de a aduce progrese reale în domeniul energiei verzi și de a contribui la dezvoltarea durabilă a comunităților. Echipa lor de specialiști în energie solară sunt dedicați să ofere soluții personalizate și eficiente, astfel încât beneficiile panourilor fotovoltaice să poată fi resimțite în întreaga comunitate şi să fie cât mai accesibile pentru o tranziţie către energia verde.

Campania "Energia Care Transforma Suflete" reprezintă un exemplu inspirațional pentru alte companii din domeniul energiei și ne amintește că putem contribui cu toții la un viitor mai bun.

Dacă dorești să afli mai multe despre proiectele TAW Energy și cum poți beneficia de avantajele energiei solare, vizitează site-ul lor și contactează echipa lor. Alege să lucrezi cu o companie de încredere și să faci parte dintr-o comunitate care promovează energia verde și sustenabilitatea. Împreună, putem construi un viitor mai strălucitor și mai durabil.

Articol susținut de TAW Energy

Sursa foto: TAW Energy

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri