Duo-ul "Tom & Jerry" format dintr-o pisică şi un şoarece, care a distrat publicul începând din anul 1940, va apărea într-un nou lungmetraj, în care personajele de desene animate ameninţă să distrugă nunta unor celebrităţi organizată la un hotel luxos din New York, relatează marţi Reuters.

Conform Agerpres, filmul, un hibrid între animaţie şi live-action, debutează vineri în cinematografe şi pe serviciul de streaming HBO Max

Producţia o are în distribuţie pe actriţa Chloe Grace Moretz, care interpretează rolul unei proaspete angajate în cadrul personalului hotelului, care încearcă să atenueze problemele comportamentale ale celor doi protagonişti.

"Ne reaminteşte cu adevărat de Tom şi Jerry pe care îi iubim", a declarat Moretz într-un interviu pentru Reuters. "Ei nu se feresc să se lovească cap în cap, să arunce greutăţi unul pe celălalt şi să se ia la trântă", a spus actriţa.

Tom şi Jerry, creaţi în 1940 de William Hanna şi Joseph Barbera, au apărut într-o serie de scurtmetraje animate, urmată de numeroase producţii de-a lungul a opt decenii.

Comediantul "Saturday Night Live" Colin Jost, care interpretează în noul film rolul uneia dintre vedetele logodite, a declarat că, în opinia sa, acum este momentul perfect pentru revenirea pe ecrane a celor două personaje beligerante, având în vedere actuala pandemie de COVID-19. El a descris filmul drept o "comedie pură şi plină de haz".

"Pur şi simplu îşi afişează toate sentimentele cu violenţă", a spus Jost despre cele două personaje animale. "Cred că este foarte reconfortant să le vedem acum, iar oamenii îşi pot elibera o mulţime de frustrări prin intermediul acestor personaje", a spus Jost.

Producţia a reprezentat o provocare pentru actori, care au filmat multe dintre scenele lor live-action în faţa unor marionete, create pentru a ţine locul animalelor animate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri