Începând cu 21 mai, HBO Max devine Max, anunță compania printr-un e-mail transmis utilizatorilor, în care este menționată și o creștere a prețului la abonamente.

Odată cu trecerea de la HBO Max la Max, utilizatorii vor fi nevoiți să plătească prețuri mai mari pentru abonamente, inclusiv cei care au apelat la populara opțiune prin care au primit o reducere de 33% pe viață. Conform informațiilor precizate de către HBO în e-mail-ul transmis utilizatorilor, noul cost al abonamentului standard va fi de 6,99 euro per lună, față de 4,99 euro per lună cât este în prezent.

„La momentul lansării, vei continua să plătești prețul redus de 3,30 €/lună pentru Max. De la următoarea dată de reînnoire a abonamentului tău sau după 23 iulie 2024, vom continua să aplicăm reducerea de care beneficiezi pe perioadă nelimitată, de 33% din prețul lunar al abonamentului valabil la momentul respectiv pentru abonamentul Standard (6,99 €/lună), atâta timp cât îți menții activ abonamentul și respecți termenii de utilizare ai promoției de care ai beneficiat. Noul tău preț redus se va schimba și va fi de 4,66 €/lună. Prețul abonamentului Standard este mai mare decât tariful tău lunar actual din cauza optimizării semnificative a conținutului oferit, a funcționalităților și caracteristicilor serviciului nostru, precum și a costurilor care reflectă dezvoltarea platformei noastre extinse”, se arată într-un e-mail transmis unui utilizator care beneficiază de reducerea de 33% pe viață.

Odată cu 21 mai, când deschizi aplicația HBO Max, ți se va cere să descarci aplicația Max. Dacă folosești pentru vizionare site-ul hbomax.com, vei fi redirecționat automat către max.com. Detaliile tale de facturare și cele de autentificare în cont vor rămâne neschimbate – vor fi la fel ca cele pentru HBO Max, iar profilurile, istoricul de vizionare și secțiunea „Lista mea” îți vor fi transferate pe Max.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri