Inspectorii vamali de la Otopeni au reţinut 28.800 de ţigarete marca Dunhill, în valoare de aproape 36.000 lei, conform unui comunicat al Autorităţii Vamale Române, citat de Agerpres.

"Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr.I Otopeni Călători - Direcţia Regională Vamală Bucureşti, împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Centrului de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti - Otopeni(CSCTFABO), în urma unor controale specifice efectuate în vederea combaterii traficului cu produse din tutun, au reţinut de la doi pasageri care călătoreau pe ruta Otopeni - Luton, 28.800 ţigarete marca Dunhill fără marcaj corespunzător, bunuri nedeclarate şi sustrase de la controlul vamal. Valoarea estimată a bunurilor reţinute este de aproximativ 36.000 lei", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracţiuni, cazurile au fost predate poliţiştilor de frontieră din cadrul CSCTFABO, în vederea efectuării cercetărilor.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri