Schimbările climatice din ce în ce mai agresive și prețurile mari la facturile de energie electrică determină tot mai mulți români să caute surse alternative de energie.

inoSOLAR, o marca a Inocom Biz SRL cu sediul în București, un jucător important în industria energiei verzi, consideră că primul și cel mai important pas spre crearea viitorului sustenabil îl reprezintă furnizarea energiei curate. Cu ajutorul echipelor specializate, inoSOLAR le oferă românilor soluții optime și eficiente, la cheie.

Anul acesta inoSOLAR își propune să devină partenerul de încredere pentru 1.000 de clienți alături de care să colaboreze prin Programul Casa Verde - program guvernamental ce finanțează sistemele care utilizează energia regenerabilă.

“Compania este pregătită să ajute un număr cât mai mare de clienți datorită echipelor de profesioniști, prezente la nivel național, ce pot răspunde cu succes nevoilor clienților din orice parte a țării. Ne asumăm responsabilitatea de a oferi servicii complete și personalizate, de la consultanță și proiectare până la instalarea și monitorizarea sistemelor fotovoltaice, respectând cu acuratețe toate angajamentele stabilite.”, David Bulugu - manager operațional inoSOLAR.

Timpul este o resursă deosebit de importantă de aceea echipele inoSOLAR se asigură că fiecare client primește toate informațiile de care are nevoie precum și asistența necesară pentru dosarul de prosumator, în mod gratuit și într-un timp scurt, datorită experienței acumulate.

“Atunci când aleg să lucreze cu noi clienții beneficiază de 25 de ani garanție pentru panourile fotovoltaice, 5 ani de garanție pentru instalare și monitorizare, precum și de măsurare priză de pământ și emitere buletin PRAM gratuit. De asemenea, ne propunem să colaborăm cu cât mai mulți clienți din zona de business întrucât am înțeles nevoia acestora de a reduce cheltuielile, drept pentru care venim în întâmpinarea clienților business cu soluții de finanțare prin parteneriatele stabilite cu diverse instituții de finanțare. Consumul de energie electrică este foarte mare astfel încât alegerea unui sistem fotovoltaic reprezintă o investiție inteligentă atât în ceea ce privește profitul unei companii și oportunitatea eșalonării investiției (dacă vorbim de obținerea unei finanțări pentru instalarea sistemului fotovoltaic) cât și pentru mediul înconjurător”, David Bulugu - manager operațional inoSOLAR.

Printre motivele pentru care alegerea unui sistem fotovoltaic este încurajată se numără reducerea costurilor (panourile contribuie la reducerea cu până la 85-90% a consumului de energie), controlul costurilor (predictibilitate în ceea ce privește factura consumului de energie) și reducerea dependenței de furnizor (surplusul de energie produs poate fi redirecționat către Sistemul Național în calitate de prosumator).

Sursa foto: inoSOLAR

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri