Începând din data de 6 septembrie, ora 7.00, și până la finalizarea lucrărilor, se închide circulația pe breteaua de urcare pe Podul Grant, dinspre Calea Giulești (din direcția Bd. Constructorilor) către Str. Turda, anunță Primăria Sectorului 6.

Nu vor fi afectate benzile de circulație ale căii principale de pe Podul Grant, respectiv benzile de circulație de pe Calea Giulești.

Polițiștii le cer șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare și semnalele agenților rutieri.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat încă de luna trecută începerea lucrărilor de consolidare și reabilitare a Podului Grant din Capitală, dar și că vor intra în renovări și alte pasaje și poduri importante din oraș.

„Începem lucrările de consolidare reabilitate a Podului Grant. Ele au fost începute de fost administrație pe un sens, iar noi vom efectua lucrări pe celălalt sens și bretelele care nu au fost făcute. O expertiză din anul 2017 a indicat faptul că podul se afla într-o stare nesatisfăcătoare în zona centrală a lui. Valoarea acestor lucrări este de 65 mil. lei”, a declarat Nicușor Dan la vremea respectivă.

Potrivit primarului general al Capitalei, Administrația Străzilor a finalizat un contract atribuit la finele anului trecut pentru inspecția a 28 de poduri și pasaje, iar dintre acestea 3 sunt în categoria „satisfăcător”, 3 în categoria „urgență” și toate celelalte, 22 în categoria „nesatisfăcător”.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri