Organizatorii UNTOLD anunţă că scot la vânzare, în 12 septembrie, primele 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2024 a festivalului. Acestea vor avea cel mai probabil statutul de super early bird, adică vor fi la cel mai redus preț.

"Organizatorii UNTOLD, festival care ocupă locul 3 în Europa şi locul 6 la nivel mondial, conform clasamentului oficial Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, anunţă că pe data de 12 septembrie, la ora 12:00, vor fi puse în vânzare primele 10.000 de abonamente pentru ediţia din 2024. Pentru fanii care se înscriu pe https://untold.com/register, aceste abonamente vor avea un preţ special de 99 de Euro plus taxe. Fanii entuziaşti ai festivalului UNTOLD sunt încurajaţi să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate în achiziţionarea acestor abonamente speciale", se arată într-un comunicat trimis, joi, de organizatorii festivalului, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, înregistrarea online le oferă şansa de a accesa abonamentele înaintea vânzării generale şi le asigură posibilitatea de a se bucura de toate experienţele pregătite de organizatori pentru ediţia de anul viitor.

"Fiecare ediţie a festivalului devine o poveste aparte, la care participă fanii din întreaga lume. UNTOLD şi-a câştigat recunoaştere internaţională pentru show-urile uluitoare, producţiile vizuale impresionante şi pentru că organizatorii aduc în fiecare an, în inima Transilvaniei, artişti şi DJ de top din industria muzicală internaţională. În acest an, UNTOLD, festivalul care a pus România pe harta celor mai mari evenimente, a urcat pe locul 6 în Top 100 Festivals, consolidându-şi poziţia ca unul dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, şi a reuşit să ajungă în topul celor mai mari 3 festivaluri organizate în Europa, alături de Tomorrowland (Belgia) şi Glastonbury (Marea Britanie)", se mai arată în comunicat.

Sursa foto: Untold

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri