TikTok și UNTOLD le vor oferi românilor ocazia să intre în universul UNTOLD prin conținutul dedicat creat de artiști și creatori în cele 4 zile de festival, dar și prin show-urile artiștilor care vor urca pe scena de la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august, care se vor vedea LIVE pe TikTok.

TikTok și UNTOLD spun că vor aduce astfel comunitatea mai aproape ca niciodată atât prin momentele artiștilor și DJ-ilor de top care vor fi transmise LIVE pe platformă, cât și momentele din spatele scenei și conținutul exclusiv creat de artiști și creatori pentru a prezenta comunității globale momentele unice din cadrul festivalului pe contul oficial @untold.festival.

„Suntem încântați să facem din nou echipă cu TikTok pentru a le oferi fanilor de pe platformă ocazia să experimenteze unul dintre cele mai așteptate festivaluri din lume. Sute de mii de fani trăiesc în fiecare an momente incredibile și se conectează cu artiștii lor preferați care urcă pe scenele de la Cluj-Napoca și ne bucurăm că alături de TikTok vom aduce și anul acesta universul magic UNTOLD pe platformă”, a menționat Paula Furir - Head of Marketing UNTOLD Universe.

În plus, fanii UNTOLD se pot bucura de muzica artiștilor care vor concerta la Cluj-Napoca direct în aplicație, accesând playlist-ul exclusiv dedicat din pagina TikTok Sound și pot rămâne conectați la magia UNTOLD prin intermediul notificărilor in-app care vor anunța cele mai importante momente transmise LIVE pe TikTok.

De asemenea, creatori precum Lorena Vișan @lorevsn, Louis Florea @louismflr și Anca Broască @itsanca și creatori cunoscuți la nivel internațional precum Ewa Zawada @dobrafaza, Cedrik Lorenzen @cedriklorenzen și Denise Langemak @deniselangemak vor crea conținut exclusiv pentru a le oferi fanilor de pe platformă ocazia să se bucure în totalitate de magia UNTOLD.

Fanii TikTok pot face parte din experiența UNTOLD, urmărind contul oficial @untold.festival și hashtag-urile #UntoldFestival, #RoadtoFestivals and #Festival.

Sursa foto: Shutterstock / Melinda Nagy

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri