Taximetriştii membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) vor rămâne în zilele următoare în Piaţa Constituţiei, după ce nu au reuşit să discute cu reprezentanţii Guvernului, a arătat Remus Nedelcu, preşedintele Asociaţiei, pentru Agerpres.

"Nu am reuşit absolut nimic. Nu ne-a chemat nimeni. Am rămas în continuare în piaţă. Rămânem şi mâine şi poimâine sau rămânem până se rezolvă", a declarat Remus Nedelcu.

El a menţionat că a încercat să ia legătura cu reprezentanţii Guvernului, dar nu a primit niciun răspuns. Pe de altă parte, acesta a anunţat că toţi participanţii la protest care au venit din ţară au rămas în Piaţa Constituţiei pentru că nu avea niciun rost să mai plece din Bucureşti şi să se întoarcă marţi, cheltuind bani pe combustibil.

Remus Nedelcu a precizat că, pentru protestul de luni, organizaţia a avut autorizaţie pentru 800 de maşini, iar la manifestaţie s-au strâns toţi participanţii. Pentru marţi şi miercuri, organizaţia a primit aprobare pentru 1.800 de maşini zilnic.

Taximetriştii au protestat luni în Piaţa Constituţiei solicitând emiterea, în regim de urgenţă, a unei ordonanţe de modificare a Legii 204/2019, pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto.

Taximetriștii au protestat inițial miercuri, 7 februarie, în intervalul orar 09:00-14:00, în Piața Constituției și în Piața Victoriei, pentru a-și spune nemulțumirile față Uber și Bolt, companiile de ridesharing și principalii competitori ai acestora.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri