Iulian Stanciu, director general, eMag, a fost desemnat presedintele juriului independent care va examina aplicatiile din competitia Entrepreneur of the Year (EOY), lansata in premiera pe piata locala de EY Romania, in iunie 2014.

Presedintele ales va coordona procesul de jurizare, derulat dupa standardele internationale stabilite ale competitiei.

Dupa o prima analiza pe criterii de eligibilitate, facuta de echipele de specialisti EY, a aplicatiilor inscrise in competitie, se va realiza o lista scurta de 20 de competitori care vor intra in cursa finala pentru premiile EY Entrepreneur of the Year Romania. Vor urma doua runde de jurizare, desfasurate pe datele de 9 si 23 octombrie, care, conform procedurii, vor avea loc cu usile inchise.

In urma acestor etape, juratii vor decide castigatorii pentru cele doua categorii ale competitiei: Social Entrepreneur Of The Year si Emerging Entrepreneur Of The Year si finalistii pentru premiul cel mare Entrepreneur Of The Year Romania.

Va urma o intalnire de clarificare si discutii intre finalistii desemnati si juriu, in urma careia, prin vot deschis, juratii vor lua decizia finala in privinta castigatorului. Numele tuturor celor desemnati pentru podium vor fi puse in plicuri, care vor fi sigilate si deschise apoi in cadrul Ceremoniei nationale de premiere EY Entrepreneur Of The Year – 2014 Romania, din 12 noiembrie.

Citeste si:
eMAG are un nou CEO și anunță investiții de peste 3,2 miliarde de lei
eMAG are un nou CEO și anunță...

Juriul concursului Entrepreneur Of The Year Romania are in componenta profesionisti dedicati antreprenoriatului: Stefania Eugenia Popp – Director Executiv al Junior Achievement Romania, Mihai Marcu – Presedinte al Medlife, Iulian Stanciu – Director General al eMag, Cornel Marian – Managing Partner al Oresa Ventures si Omer Tetik – Director General al Bancii Transilvania.

„Cred ca avem in Romania antreprenori care, in pofida dificultatilor economice si a conditiilor de piata, au reusit sa construiasca afaceri solide si ale caror povesti de succes merita puse in valoare. Recompensand aceste reusite cu recunoasterea pe care o merita, ne propunem dezvoltarea activitatii si a mediului antreprenorial din Romania”, a declarat Bogdan Ion, country managing partner, EY Romania.

Antreprenorii din Romania se pot inscrie in competitia EY Entrepreneur Of The Year pana la data de 25 iulie 2014.

Conditiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year – 2014 Romania sunt urmatoarele: antreprenorul trebuie sa aiba o afacere care sa fie infiintata de cel putin 3 ani, sa aiba cifra de afaceri pe cel putin 2 ani si sa aiba un numar minim de 10 angajati (mai putin pentru categoria Social Entrepreneur Of The Year). Candidatul trebuie sa joace un rol activ in afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%).

Citeste si:
Sorin Cîmpeanu: concursul de admitere la liceu, dacă va fi, va fi...
Sorin Cîmpeanu, despre...

Nationalitatea romana nu conditioneaza participarea in competitie. Important este ca, pe langa criteriile de mai sus, cea mai mare parte a operatiunilor afacerii sa se desfasoare in Romania.

Pentru selectarea castigatorului Entrepreneur Of The Year din Romania, juriul independent va examina fiecare aplicatie pe baza a sase criterii: spiritul antreprenorial, performanta financiara, directia strategica, impactul asupra comunitatii, capacitatea de inovare si integritatea personala.

Pentru mai multe detalii despre program puteti accesa http://eyromania.ro/eoty.

Citeste si:
Dragoș Anastasiu: Am crezut că le știu pe toate și am plătit o...
Dragoș Anastasiu: Am crezut...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri