Georgeta Argenasu, Lucian Marian si Sorel Radu, cu experienta in FMCG si marketing, lanseaza Field Agent, aplicatia care te plateste, dupa ce a aparut in SUA si alte tari vestice. Orice detinator de smartphone poate sa isi descarce aplicatia si cu un card bancar poate primi si bani ca utilizator.

Field Agent este prima companie din lume care a introdus conceptul de crowdsourcing si a revolutionat modul in care companiile isi pot culege informatiile din piata in timp real, chiar de la cumparatori. Field Agent are operatiuni in sapte tari: SUA, Marea Britanie, Canada, Suedia, Norvegia, Danemarca, Australia, scrie Mediafax.

Aplicatia, disponibila pentru utilizatorii de Android si de iOS, poate fi descarcata gratuit de orice persoana care are peste 18 ani si care detine un smartphone. In cadrul aplicatiei Field Agent ("agent de teren") utilizatorii vor fi anuntati atunci cand sunt disponibile "misiuni" in apropierea zonei in care se afla.

"Misiunile" Field Agent inseamna mici chestionare de cateva intrebari la care utilizatorii trebuie sa raspunda din magazin sau din fotoliul de acasa sau poze pe care acestia trebuie sa le faca in magazine atunci cand se afla la cumparaturi. Pentru aceste informatii sumele pe care Field Agent le plateste "agentilor" care accepta "misiunile" sale pot fi de la cativa euro la cateva sute, in functie de numarul provocarilor pe care fiecare utilizator decide sa le accepte sau nu.

In termeni practici a utiliza aplicatia inseamna ca atunci cand utilizatorul merge in magazine pentru a face cumparaturile obisnuite i se va cere sa faca si 2-3 poze ale produselor din magazin, iar aplicatia il va remunera pentru acest efort. Informatiile sunt folosite mai departe de catre comercianti si producatori, care in acest fel pot verifica corectitudinea preturilor produselor pe raft, stocul disponibil si alte informatii necesare pentru o mai buna calitate a actului comercial.

Citeste si:
Aplicația care te programează la doctor include o farmacie online
DocBook, aplicația care te...

Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est in care Field Agent isi deschide operatiunile. In prezent, compania americana detine o retea de peste 600.000 de utilizatori prin intermediul carora opereaza proiecte pentru mii de companii. La nivel international, Field Agent a platit peste 6 milioane de euro agentilor sai pentru realizarea diferitelor misiuni.

Aplicatia Field Agent poate fi descarcata din Google Play pentru utilizatorii de android si din App Store pentru utilizatorii de iOS.

Sursa foto: Print screen Fieldagent.ro

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
ONG-urile mici pot obține finanțări în 2020 în valoare totală de 500.000 de euro
Setari Cookie-uri