Romancele cresc veniturile spa-urilor din Bulgaria cu 15%

Romancele care au fost anul trecut in spa-urile lantului hotelier Sol Melia se reintorc in acest an, astfel incat compania estimeaza o crestere de peste 15% a volumului de business din turismul medical si de infrumusetare in 2011.

In ceea ce priveste utilizarea spa-urilor din hotelurile Sol Melia Bulgaria, in 2010 acestea au inregistrat o crestere de 7% a numarului de romani care le utilizeaza - peste cresterea medie inregistrata de turistii de alte nationalitati.

La spa, cel mai mult romanii prefera diferite tratamente de aromaterapie, pe locul al doilea aflandu-se tratamentele de infrumusetare.

"Important de semnalat este faptul ca romancele care au fost anul trecut in spa-urile noastre pentru diferite tratamente de intinerire si infrumusetare se reintorc in acest an, ne recomanda si altora, asa incat deja estimam o crestere de peste 15% a volumului de business din turismul medical si de infrumusetare in anul curent", a aratat Maria Shishkova, director de marketing si vanzari Sol Melia Bulgaria.

Spa-ul din hotelul de 5 stele Melia Grand Hermitage din Nisipurile de Aur este renumit, fiind operat sub brandul international Yhi Spa, care cuprinde o gama speciala de tratamente faciale pentru diferite tipuri de ten.

"Numeroase terapii exotice sau locale devin de asemenea foarte cautate de romance. Intre acestea trebuie mentionata Mandala (un tratament oriental, care combina aromaterapia cu masajul cu pietre calde), terapia Rhodopski (care include tratamentul cu dale fierbinti) sau masajul Tracic cu vin si ulei de struguri", a spus Shishkova.

Un alt spa renumit este Rose Spa Center, din ansamblul de hoteluri Sol Nessebar Palace (din Nessebar), operat exclusiv de personal cu calificare medicala. Turismul medical este intr-o crestere exploziva in Bulgaria, iar facilitatile, aparatura, produsele si serviciile stimuleaza acest trend.

In ceea ce priveste tratamentele faciale, la moda sunt cele cu oxigen, cu efect hidratant si de reintinerire.

Tratamentele spa pot fi alese de fiecare persoana in parte sau pot fi cumulate in pachete compuse de catre specialisti, in functie de particularitatile si dorintele fiecarui turist.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
O nouă rută Wizz Air din România, din 9 august
Setari Cookie-uri