Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT) isi va continua activitatea in cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului (MTCT), a declarat, marti, ministrul Radu Berceanu, cu ocazia unei intalniri cu reprezentantii asociatiilor patronale si profesionale din domeniu.

"Autoritatea pentru Turism va ramane la Ministerul Transporturilor si ii vom acorda mai multa atentie acestui sector", a spus ministrul.

Radu Berceanu a precizat ca in continuare autoritatile vor colabora intens cu asociatiile din domeniu si cu autoritatile locale.
in ceea ce priveste viitorul presedinte al ANT, Berceanu a spus ca numele acestuia nu a fost inca stabilit, dar postul va fi ocupat de un om cu experienta.

"In zilele urmatoare vom revedea care dintre variatele care vor exista pentru acest post este cea mai potrivita", a explicat ministrul transporturilor.

Presedintele ANT, Ovidiu Marian, si-a prezentat saptamana trecuta demisia din functie, din cauza unor probleme de ordin personal si a conflictelor cu reprezentantii asociatiilor agentiilor de turism.