Sorinel Ciobanu, directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), controlata de Ministerul Transporturilor si care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, a fost revocat din functie de catre consiliul de administratie al companiei, dupa ce acesta a constatat nerealizarea planului de investitii, potrivit unui comunicat publicat vineri.

Corpul de control al prim-ministrului a anuntat inca din luna mai ca verifica modul in care s-au facut numirile in functiile de conducere la CNAB, dar si modul in care s-au realizat lucrarile de modernizare la infrastructura aeroporturilor, informeaza News.ro.

In sedinta Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti de vineri, a fost analizat raportul de activitate pentru primul an de mandat al directorului general.

”Consiliul de Administratie al CNAB a decis rezilierea contractului de mandat si revocarea din functia de director general a lui Sorinel Ciobanu, dupa ce a fost constatata nerealizarea planului de investitii”, se arata in comunicat.

Prerogativele acestuia vor fi preluate interimar de catre unul din membrii consiliului de administratie, Cosmin - Catalin Pestesan, manager in cadrul Directiei de Transport Aerian la Ministerul Transporturilor.

Citeste si:
Directorul Companiei de Drumuri si-a dat demisia
Directorul general al...

In 2015, potrivit bilantului depus la Ministerul FInantelor, CNAB a avut un profit net de 178,8 milioane lei la venituri totale de 783,4 milioane lei. La sfarsitul anului trecut, datoriile totale era de aproape 285,2 milioane lei.

Sursa foto: AGERPRES FOTO

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Fost director al Aeroporturi Bucuresti, trimis de DNA in judecata