Pentru mini-vacanta de 1 Decembrie, cele mai solicitate destinatii sunt cele de pe Valea Prahovei, precum si Bran si Moeciu. Ofertele incep de la 350-400 de lei pentru un sejur de 3 nopti, camera dubla, potrivit datelor HotelGuru.ro.

De asemenea, interesul romanilor se indreapta si catre satele din Transilvania, Bucovina si Maramures, datorita autenticitatii si traditiilor acestor locuri. Pentru un sejur de 3 nopti, camera dubla, ofertele de cazare incep de la 300-350 de lei.

Si Alba Iulia este o optiune in agenda de calatorii a romanilor, fiind o destinatie-reper pentru semnificatia istorica a acestei perioade. Astfel, cei care vor sa participe la parada de Ziua Nationala si sa se bucure de evenimentele muzicale de 1 Decembrie gasesc oferte incepand cu 300 de lei, sejur de 3 zile, camera dubla.

Crestere surprinzatoare a city break-urilor in tara

Deloc de neglijat este cresterea inregistrata in numarul city break-urilor in tara, in care turistii opteaza pentru transport cu avionul. Astfel, orase precum Oradea, Timisoara si Cluj devin optiuni pentru turistii din zone indepartate ale tarii prin cursele aeriene operate de companiile low cost. Oferta de cazare pentru acestea incepe de la 350 de lei, sejur de 3 zile, camera dubla.

Iohannis: Acum, in prag de...
Citeste si: Klaus Iohannis, mesaj pentru romani de 1 Decembrie