Programul unităților CEC Bank va fi afectat în perioada zilei de Sfântul Andrei și Zilei Naționale. Clienții pot avea la dispoziție numerele de call-center al insituțiiei bancare.

În perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2023, programul unităților CEC Bank va fi afectat, toate unitățile fiind închise.

CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate nebancare, clienții să aibă acces la disponibilitățile și la serviciile bancare oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking. De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparate multifuncționale (MFM-uri) pentru plăți va funcționa 24 de ore din 24.

Program CEC Bank: Ce pot face clienții care întâmpină probleme

În această perioadă, deţinătorii de carduri CEC Bank vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul Call Center (TelVerde: 0 800 800 848) este disponibil în intervalul orar 7:00-22:00.

CEC Bank are o rețea de circa 1.350 de bancomate și aparate multifuncționale. Banca a înlocuit aproximativ 1.100 de bancomate și aparate multifuncționale vechi, cu aparatură de ultimă generație, continuând astfel programul multianual de modernizare a rețelei băncii. Peste peste 80% dintre această rețea este de ultimă generație.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri