Citeste si

Unii straini spun despre Romania ca este comoara ascunsa si inca nedescoperita a Europei. Tot ei spun fermecati ca ar putea fi singurul loc de pe batranul continent unde mai poti gusta din atmosfera speciala a secolelor trecute. In satele Romaniei 'uitate' poti sa traiesti istoria in desfasurare, sa cunosti oameni speciali si sa descoperi o lume ce combina traditia cu aspectul modern al vietii.

Oameni si locuri

Locuri si oameni despre care poate nici nu banuiati ca exista. Asta fiindca probabil nu ati auzit inca de satul Miclosoara. Si poate cu atat mai putin stiti cine este Tibor Kalnoky. Se spune ca familia Kalnokys este una dintre familiile cele mai vechi din Transilvania. Dupa ce membrii familiei au ramas aici timp de 25 de generatii, Tibor Kalnoky este se pare primul membru al familiei nascut in afara tarii.

Redescoperind Romania Daca optati pentru o vacanta prin care sa va "rupeti" de realitate, optati pentru Miclosoara, motiv pentru care Klever Travel vine cu o noua oferta. Pentru cazare o noapte cu un Mic Dejun copios inclus, tariful pe persoana este de 49 euro/noapte. Pranzul sau Cina, cu vinul inclus, costa 19 euro. Dar isi merita banii credeti-ne! De la 3 nopti in sus se acorda discount-uri ajungand pana la o reducere de 25% pentru 14 nopti petrecute in Miclosoara. Pentru rezervarile Last Minute, rezervari care pot fi confirmate cu maxim 3 zile inainte de sosire, se poate oferi un tarif special de 39 euro/persoana. Puteti opta si pentru pachete All inclusive, care cuprin cazarea, mesele in regim de Pensiune Completa cu vinul inclus si alte activitati incluse in program pentru circa 130 euro/zi sau 299 euro 3 zile.