Trei noi zboruri saptamanale spre Londra

Compania aeriana British Airways a suplimentat, incepand de luni, cursele operate pe ruta Bucuresti-Londra, prin introducerea a trei noi zboruri saptamanale. Astfel, numarul de frecvente intre Romania si Marea Britanie pe sapte zile se ridica la un total de 10 curse.

Noile zboruri vor fi efectuate lunea, joia si sambata, cu decolarea de pe Aeroportul International Henri Coanda la ora 4,45 si aterizarea la Londra pe aeroportul Gatwick la ora 6,25, ore locale. Cursele retur vor fi operate miercurea, vinerea si duminica cu decolarea la ora 22,30 si aterizarea la ora 4,00, ore locale, de pe aceleasi aeroporturi.

"Decizia de a suplimenta numarul de curse ale companiei noastre a fost luata dupa o serioasa analiza a gradului de incarcare a aeronavelor din sezonul de vara de anul trecut, cand cursele de pe relatia Londra-Bucuresti au fost pline, gradul de incarcare inregistrat fiind de 87%, a afirmat Christian Fornaschon, director regional pentru Europa Centrala si de Sud. Asteptam sa primim si statisticile pentru sezonul de iarna, pentru a lua decizii si pentru acest interval". Cu aceeasi ocazie s-a lansat si campania internationala de marketing "Londra se vede mult mai aproape", prin care se doreste promovarea Londrei ca destinatie turistica, oferindu-se informatii mai mult sau mai putin cunoscute despre una dintre cele mai mari capitale europene.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri