Carpatair va inaugura in martie primele sale zboruri spre Bari. Incepand cu aceasta data, pasagerii Carpatair din Romania (Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Suceava, Sibiu, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Craiova), Moldova (Chisinau) si Ucraina (Lviv) vor beneficia de conexiunea la zborul spre/din Bari, prin intermediul hub-ului de la Timisoara
De la sfarsitul lunii martie, Carpatair isi extinde reteaua de zboruri spre si din Italia. Dupa deschiderea si sustinerea cu succes a altor 8 destinatii care acopera cu precadere partea central-nordica a Italiei, Carpatair lanseaza zborurile sale catre Bari, destinatie situata in partea sud-vestica a peninsulei italiene. Pentru afaceri, turism sau munca in zona provinciei Bari, pasagerii au acum la dispozitie trei zboruri saptamanale, martea, joia si sambata.

Prin acesta noua destinatie, Carpatair acopera aproape orice punct in Italia, devenind cel mai mare operator aerian intre Romania si Italia cu un numar de 9 destinatii, 42 de zboruri saptamanale, 4.500 de locuri de calatorie scoase la vanzare pe saptamana.

Bari, alaturi de Torino, Venetia, Verona, Milano (Bergamo), Bologna, Ancona, Florenta, Roma (Fiumicino) reprezinta cea mai diversificata oferta de transport aerian pentru pasagerii din Romania, Moldova si Ucraina si in acelasi timp ofera cea mai larga retea de destinatii dinspre Italia spre orice punct din Romania.

Pentru toate destinatiile sale, Carpatair a introdus bilete electronice standard IATA. Acest fapt permite pasagerilor sai o mult mai mare comoditate in procesul de pregatire a calatoriei si prezentarea la imbarcare numai pe baza documentului de identificare (pasaport sau buletin).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri