De la sfarsitul lunii martie, Carpatair isi extinde reteaua de zboruri spre si din Italia. Dupa deschiderea si sustinerea cu succes a altor 8 destinatii care acopera cu precadere partea central-nordica a Italiei, Carpatair lanseaza zborurile sale catre Bari, destinatie situata in partea sud-vestica a peninsulei italiene. Pentru afaceri, turism sau munca in zona provinciei Bari, pasagerii au acum la dispozitie trei zboruri saptamanale, martea, joia si sambata.

Prin acesta noua destinatie, Carpatair acopera aproape orice punct in Italia, devenind cel mai mare operator aerian intre Romania si Italia cu un numar de 9 destinatii, 42 de zboruri saptamanale, 4.500 de locuri de calatorie scoase la vanzare pe saptamana.

Bari, alaturi de Torino, Venetia, Verona, Milano (Bergamo), Bologna, Ancona, Florenta, Roma (Fiumicino) reprezinta cea mai diversificata oferta de transport aerian pentru pasagerii din Romania, Moldova si Ucraina si in acelasi timp ofera cea mai larga retea de destinatii dinspre Italia spre orice punct din Romania.

Pentru toate destinatiile sale, Carpatair a introdus bilete electronice standard IATA. Acest fapt permite pasagerilor sai o mult mai mare comoditate in procesul de pregatire a calatoriei si prezentarea la imbarcare numai pe baza documentului de identificare (pasaport sau buletin).