TAROM anunță că un zbor al operatorului aerian de stat va fi afectat din cauza grevei personalului de securitate al aeroportului din Frankfurt, unde traficul aerian va fi pertubat.

„Vă informăm faptul că din cauza grevei personalului de securitate al Aeroportului Internațional Frankfurt, din data de 15 Martie 2022, traficul aerian de pe acest aeroport va fi perturbat. Deși această situație nu este generată de către operatorul aerian național, prezentăm scuze tuturor pasagerilor afectați!”, se arată în anunțul operatorului de pe pagina oficială de Facebook.

În acest context, Compania TAROM anunță că programul de zbor pentru cursele cu decolare de pe Aeroportul International Frankfurt va fi afectat, suferind modificări pe perioada grevei. În acest sens, pasagerii zborului RO302 din data de 15 Martie 2022, FRA -> OTP, vor fi rerutați pe cursa TAROM din data de 16 martie 2022.

Personalul Companiei TAROM este mobilizat să asigure asistență în orice moment și să minimalizeze impactul pe care această situație l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor.

Pentru orice detalii suplimentare, călătorii sunt rugați să contacteze Call Center TAROM la telefon:
• (004) 021 9978
• (004) 0800 500 131 (TelVerde)
• (004) 0371 529 000

email : contact@tarom.ro / rezervari@tarom.ro sau agenția prin intermediul căreia a fost efectuată rezervarea de călătorie.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri