O nouă atracție turistică se deschide pentru turiști în localitatea Gura Gumorului, județul Suceava. Este vorba despre Hotel DUKAT, cotat cu 4 stele, care se adresează atât segementelor de leisure, cât și companiilor care doresc să organizeze un teambuilding sau o ședință restrânsă în sala de conferințe cu o capacitate de 40 de locuri.

Situat chiar în centrul orașului, hotelul a cărui piatră de temelie a fost pusă în urmă cu 5 ani dispune de 30 de camere duble (din care 3 perechi de interconectate) și un apartament Junior suite.

Restaurantul dispune de 80 de locuri la mese, iar meniul, care îmbină preparate locale cu selecțiile din meniul internațional, este ales de Chef Bianca Scurtu.

Bistroul amplasat la parterul hotelului este, practic, prelungirea zonei de lobby, ce dispune de 35 de locuri și bar propriu.

Această zonă se adresează de asemenea și localnicilor care doresc să-și petreacă timpul liber servind o pizza, un burger sau un steak alături de prieteni sau familie.

Hotelul dispune și de o zonă de mini spa cu un jacuzzi, o saună și un cabinet de masaj, care va îngloba terapii precum masajul general, parțial, sau cu pietre vulcanice.

"(...) Investiția este 100% din capitaluri proprii ale Car Învățământ Fălticeni, capital 100% românesc, și se ridică la aproximativ 4,5 milioane de euro", a declarat administratorul Lionte Antoaneta.

Partea de consultanță a fost asigurată de compania locală Kronstadt Hospitality Expert, care a preluat proiectul acum 1 an încă din faza de șantier și a oferit asistență privind poziționarea în piață, strategia de preț, integrarea sistemelor de gestiune hotelieră, dar și selecția și recrutarea personalului, trainingul acestora și standardizarea procedurilor de lucru.

Hotelul DUKAT se deschide la începutul lunii august.

Sursa foto: Kronstadt Hospitality Expert

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri