Compania aeriană românească Dan Air operează încă o cursă la Tel Aviv, pentru a aduce acasă români care fug din calea războiului din Israel, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei avionul a decolat spre Tel Aviv, de la Braşov, în jurul orei 17:15, şi va ateriza în ţară, la Bucureşti, pe Aeroportul Otopeni, în jurul orei 00:15.

Astfel, 168 de pasageri aşteaptă să ajungă în siguranţă acasă, alături de familii, după ce conflictul militar s-a amplificat în ultimele zile, potrivit sursei citate.

"După zborul de sâmbătă, autorităţile din Israel ne-au notificat că au restricţionat accesul pentru avioanele civile din motive de siguranţă, având în vedere că atacurile cu rachete s-au intensificat. Imediat după ce s-a ridicat această restricţie, am continuat să operăm zboruri, având în vedere că încă sunt români prinşi în Israel, iar cererea de repatriere a devenit din ce în ce mai mare. Avioanele pleacă goale către Israel şi revin în ţară pline. Vreau să le mulţumesc încă o dată echipajelor pentru curajul şi implicarea de care au dat dovadă", a spus Matt Ian David, director general al companiei aeriene.

Reprezentanţii Dan Air au adăugat că au primit numeroase solicitări de repatriere şi pentru străini. Astfel, urmează să opereze alte 15 zboruri din Tel Aviv către Larnaca (Cipru), cel mai apropiat aeroport din Europa de Israel, pentru cetăţenii străini care vor să părăsească zona de conflict.

Dan Air este o companie privată, cu 100% capital românesc, fiind înfiinţată de comandantul Dan Iuhaş în anul 2017.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri