TAROM lansează oferta specială Vacanţe la înălţime, pe toată durata sezonului estival, cu tarife de la 109 euro dus-întors, cu toate taxele incluse, a anunţat compania.

"Cairo, Madrid, Roma şi Nisa sunt doar câteva dintre destinaţiile de vară disponibile din Bucureşti, cu super reduceri la achiziţia de bilete încă din luna ianuarie", se menţionează în comunicat.

Astfel, prin oferta specială valabilă doar 6 zile, în perioada 23-28 ianuarie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate pentru perioada 1 iunie - 30 septembrie 2024 au preţuri reduse.

Tarifele biletelor de avion sunt de la 109 euro dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit, pentru rutele Bucureşti - Atena, Belgrad, Istanbul, Chişinău, Salonic; de la 139 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, între Bucureşti - Bruxelles, Budapesta, Roma, Praga, Sofia, Tel Aviv; de la 179 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, între Bucureşti - Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Paris, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa.

"Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi. Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus pe curse operate de compania TAROM în perioada 1 Iunie 2024 - 30 Septembrie 2024 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate", precizează sursa citată.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române - TAROM a fost înfiinţată în anul 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor, fiind membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Transportatorul Naţional al României deţine o flotă de 18 aeronave şi are în portofoliul său un număr de 70 de destinaţii operate cu aeronave proprii sau deservite de partenerii săi code share. Din anul 1993, TAROM este companie membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA).

Sursa foto: Agerpers/Simion Mechno

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri