Românii care vor să meargă în vacanță în această vară pe litoralul autohton au la dispoziție sute de oferte speciale în cadrul Târgului de Turism Online în perioada 14 - 18 februarie.

Dat fiind că la reducerile acordate în cadrul programului Înscrieri Timpurii se adaugă extra-discounturi, sejururile pentru sezonul estival 2024 pot fi rezervate cu reduceri de până la 54% în cele peste 200 de unități de cazare, din toate categoriile de confort și din toate stațiunile de la Marea Neagră, care participă la eveniment. Cel mai mic tarif pentru o noapte de cazare este de 38 lei de persoană la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, în vreme ce la all inclusive, un produs solicitat de tot mai mulți turiști care aleg litoralul românesc, prețurile pornesc de la 295 lei/camera/noapte la un hotel de 3 stele din stațiunea Saturn.

În intervalul 14-18 februarie, cei care vor să-și rezerve o vacanță pentru sezonul estival 2024 pe litoralul românesc pot alege din sute de pachete turistice cu reduceri de până la 54%, disponibile în cadrul Târgului de Turism Online organizat de Litoralulromanesc.ro. Astfel, tarifele încep de la 380 lei pentru cinci nopți de cazare pentru două persoane la un hotel de 2 stele din Eforie Nord, ceea ce înseamnă că prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană pentru o singură noapte de cazare este de 38 lei.

Pentru pachetele all inclusive, cel mai mic tarif pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 3 stele în luna iunie este 1.475 lei pentru două persoane, iar la un hotel de 4 stele, în aceleași condiții, tariful pornește de la 2.700 lei.

Românii care vor să meargă la vară în Mamaia pot achiziționa pe durata târgului un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 555 lei la un hotel de 3 stele. Cei care aleg stațiunea Eforie Nord pot rezerva un sejur de 5 nopți cu prețuri ce pornesc de la 465 lei la un hotel de trei stele.

În sudul litoralului, un sejur de 5 nopți costă de la 380 lei și include cazare în hotel de 3 stele în stațiunea Saturn.

Ofertele de la Târgul de Turism Online sunt valabile de miercuri, 14 februarie, până la finalul zilei de duminică, 18 februarie. Cei care rezervă un sejur în acest interval trebuie să plătească pachetul selectat până cel târziu luni, 19 februarie, iar sumele achitate sunt nerambursabile. Rezervările pot fi efectuate online, telefonic sau pe e-mail. Sejururile pot fi plătite atât cu cardul și numerar, cât și cu vouchere de vacanță.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri