Compania aeriană AnimaWings va opera din luna septembrie cinci rute noi, care vor fi deservite de avioane Airbus A220-300, hub-ul principal fiind Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Rutele interne ale AnimaWings includ zboruri între: Bucureşti - Cluj-Napoca, momentan cinci frecvenţe săptămânale, de luni până vineri; Bucureşti - Iaşi, momentan şase frecvenţe săptămânale, de duminică până vineri; Bucureşti - Oradea, deocamdată şase frecvenţe săptămânale, de duminică până vineri.

Zborurile au tarife începând de la 25 euro/sens, cu toate taxele incluse.

Zboruri internaționale AnimaWings: cum arată oferta companiei

Pe rutele internaţionale, au fost introduse zboruri între Bucureşti - Larnaca, deocamdată trei frecvenţe săptămânale - luni, miercuri şi vineri; Bucureşti - Paris CDG, momentan şase frecvenţe săptămânale - de duminică până vineri, la tarife ce pornesc de la 57 euro/sens, cu toate taxele incluse.

În perioada următoare, compania va creşte numărul de zboruri pentru aceste rute şi va continua să introducă destinaţii noi.

Zborurile sunt deja disponibile la vânzare pe site-ul AnimaWings, iar operarea efectivă va începe din 15 septembrie.

Aeronavele Airbus A220, folosite de AnimaWings pentru aceste zboruri, au 140/148 locuri, 12 scaune de business, rabatabile, cu un spaţiu între scaune net superior altor modele din piaţă şi cinci locuri pe fiecare rând. Avioanele produc cu 50% mai puţin zgomot, cu 30% mai puţină poluare şi consumă cu 25% mai puţin combustibil decât cele din vechile generaţii. Aceste caracteristici le permit să aterizeze inclusiv pe aeroporturile din interiorul oraşelor, unde normele de poluare sunt mai stricte, dar şi distanţele de transfer sunt mai scurte pentru pasageri.

AnimaWings este o companie 100% românească, membră a Memento Group. Compania aeriană deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel îşi va mări flota în acest an cu două avioane de tip Airbus A220-300, iar în următorul an cu încă patru aeronave, dintr-un total de 12 aeronave de acest tip.

Sursa foto: AnimaWings

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri