easyJet va opera, de astazi, curse spre Milano din Otopeni

Compania easyJet va opera, incepand cu 10 septembrie, curse pe ruta Bucuresti-Milano si retur de pe aeroportul Otopeni, urmand ca din 29 octombrie sa fie introduse zboruri spre Londra si Madrid.

Potrivit reprezentantilor companiei, curse spre Milano vor fi operate temporar de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti - Otopeni, desi initial au anuntat ca zborurile vor fi cu plecare din Baneasa.

"Compania easyJet colaboreaza in continuare cu aeroportul Bucuresti Baneasa si asteapta o confirmare a procedurilor inainte de a-si incepe activitatea pe acest aeroport. Compania aeriana spera sa primeasca un raspuns pozitiv din partea conducerii aeroportului in scurt timp, pentru a putea incepe operatiunile pe aeroportul Baneasa, conform planificarii initiale.

Compania lanseaza astazi prima cursa cu destinatia Milano, iar din 29 octombrie va opera curse spre Londra (Gatwick) si Madrid (Barajas). Pretul unui bilet de avion va fi cuprins intre 30 euro si 37 euro, cu toate taxele incluse, in fuctie de destinatie.

easyJet are o flota compusa din 137 de aeronave care acopera 338 rute intre 87 aeroporturi din 23 tari. Compania a transportat peste 36 milioane de pasageri in ultimele 12 luni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri