Ministerul pentru IMM-uri si Turism a fost mandatat, ieri, de Guvern sa privatizeze, prin listare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), sapte societati din domeniul turismului, printre care Athene Palace si Lido din Capitala.

Ministerul a fost mandatat sa privatizeze, prin oferta publica secundara, sapte societati comerciale din domeniul turismului la care detine actiuni: Athene Palace Bucuresti, Lido Bucuresti, Predeal SA, Robinson SA Predeal, Litoral SA Constanta, Mamaia SA si Neptun-Olimp SA.

Potrivit comunicatului remis de Guvern, ministerul este imputernicit sa aprobe listarea actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti si sa modifice actele constitutive ale societatilor comerciale, pentru indeplinirea criteriilor de listare stabilite de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Ministerul poate contracta servicii de consultanta si poate selecta societatile de servicii de investitii financiare care vor intermedia ofertele de vânzare de actiuni si incheierea contractelor de prestari servicii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Un nou hotel se deschide in Capitala, dupa o investitie de 5 mil. euro