Vanzari de 6,5 mil euro pentru Kaleva Travel Romania in S1

Kaleva Travel Romania, detinuta de grupul finlandez Kaleva Travel, a raportat pentru semestrul I vanzari de 6,5 milioane euro din managementul calatoriilor de afaceri, in conditiile in care a realizat peste 15.000 de tranzactii pe piata romaneasca in prima jumatate a acestui an.

Compania este specializata in administrarea calatoriilor de afaceri, iar gama sa de servicii se extinde de la rezervari de bilete de avion sau hotel, pana la localizarea unor locuri optime de intalniri, inlesnirea conditiilor de acomodare la destinatie si comunicatii cu sediul central.

Primul birou din Romania al Kaleva Travel a fost infiintata in Bucuresti in august 2007, dupa care compania a deschis inca un sediu la Cluj. In prezent, compania are 22 de angajati la birourile de Romania.
Kaleva Travel Group a fost fondat in 1935 in Finlanda si a inregistrat in 2007 vanzari de peste 400 milioane euro.

Grupul detine prima pozitie pe piata de profil din tara de origine.
Kaleva Travel este partener exclusiv al Carlson Wagonlit Travel, lider mondial in managementul calatoriilor de afaceri.

Carlson Wagonlit Travel, retea internationala in managementul calatoriilor de afaceri, are in prezent peste 22.000 de angajati si peste 3.000 de birouri in intreaga lume. Grupul de companii a inregistrat vanzari de peste 26 miliarde de dolari la sfarsitul anului trecut, deruland anual mai mult de 40 milioane de tranzactii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Citește și
Grecia își redeschide aeroporturile pentru Regatul Unit al Marii Britanii
Setari Cookie-uri